Bucaklı Oyuncu Bucak’ta Film Çekmek İstiyor

Bucaklı Oyuncu Bucak’ta Film Çekmek İstiyor

Ünlü yapımcı ve yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay'ın yöneteceği 10 sinema filminde başrol oynayacak olan Bucaklı oyuncu Zehra Sadıç, Bucak’tan teklif gelmesi halinde burada bir film çekebileceklerini belirtti.

- Ünlü yapımcı ve yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay'ın yöneteceği 10 sinema filminde başrol oynayacak olan Bucaklı oyuncu Zehra Sadıç, Bucak’tan teklif gelmesi halinde burada bir film çekebileceklerini belirtti.

Kutlubay Film şirketi ile 10 sinema filminde başrol oynayacak olan Bucaklı oyuncu Zehra Sadıç, sinema filmlerinin en azından bir tanesini Bucak ve köylerinde çekmek istediğini belirtti. Ünlü yapımcı ve yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay’ın yöneteceği 10 sinema filminde başrol oynayacak olan Zehra Sadıç ve ekibi, Bucak’tan gelecek teklif ve davet olursa burada bir sinema filmi çekmekten büyük mutluluk duyacaklarını açıkladı.

Zehra Sadıç, “Bucak benim memleketim. Film çekimleri esnasında destek olunması ve destek verilmesi ve davet edilmemiz halinde seve seve Bucak’ta film çekimlerini gerçekleştirebiliriz” dedi.

Kutlubay’ın 10 sinema filminde başrol oynayacak olan Sadıç, Dolunay isimli sinema filminde başrol oynayarak oyunculuğa giriş yaptı. Kutlubay ile birlikteliğine yeni sinema filmi Teneke Kafalar ve Av Peşinde ile devam edecek olan Zehra Sadıç için Serkant Yaşar Kutlubay, “Ben 33 film çektim, 327 kadın oyuncu ile çalıştım. Zehra inanılmaz bir yetenek. Gençliğinin ve güzelliğinin yanı sıra yeteneği de göz kamaştırıyor. Türk sineması yeni starına kavuşmak üzere. Oynadığı filmler arka arkaya vizyona girdikçe Türk sinema seyircisi Zehra Sadıç’ı konuşmaya başlayacak” dedi.