Bucaspor Basın Sözcüsü Demir: Taraftar Bize Minnet Duymalı

Bucaspor Basın Sözcüsü Demir: Taraftar Bize Minnet Duymalı

BUCASPOR Basın Sözcüzü Sait Demir, 4 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurul için yeniden aday olan mevcut Başkan Çetin Kayışlı'nın kulübe çok...

BUCASPOR Basın Sözcüzü Sait Demir, 4 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurul için yeniden aday olan mevcut Başkan Çetin Kayışlı'nın kulübe çok önemli hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Demir, "Taraftar bize minnet duymalı" dedi.

Demir, yaptığı açıklamada, Bucaspor taraftarlarının kendilerine minnet duyguları beslemesi gerektiğini söyledi. Basın Sözcüsü Sait Demir, "En zor zamanlarda yönetimimiz bu kulübe sahip çıktı. Şimdi yeniden göreve talibiz. Daha güçlü bir yönetimle Bucaspor'u düzlüğe çıkarmak için çabalayacağız" diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın desteklediği yeni yönetim kurulunun henüz bir başkan adayı çıkaramadığını belirten Demir, şöyle devam etti:

"Birileri istedi diye kongre kararı almadık. Yeni yönetim adı altındaki oluşum ateşten gömleği giymeye ne kadar hazır merak ediyorum. Başkanlarını dahi belirlemediler. Kulübümüz zor zamanlardan geçse de gayretlerimizle düzlüğe çıkacaktır."

Kaynak: Doğan Haber Ajansı