* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu galeriye 4 yorum yapıldı.
  • BUGATTİmisafir24 Ağustos 2010 Salı 17:19

    NERDE SATIYOLARSA BENDE BİRTANE ALAYIM BENİM AFACANA MAHALLEDE HAVA ATAR ARKADAŞLARINA.....KEH KEH .KEH......

    BeğendimBeğenmedim
  • O kadarda değil arkadaşlar..misafir24 Ağustos 2010 Salı 11:54

    Bu araba dünyanın en iyi arabaları arasında gösteriliyor.3 saniyede 100 km hıza çıkıp anında durabiliyor.Motoru elbette arkada olacak,lakin dünyada üretilen spor otomobillerin %99 unun motoru arkadadır.(bakınız ferrari,porche)Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş,hemen kötüleyin:)
    Ha çok canınız çektiyse utanmayın.Sahibinden.com da var bi tane satılık.4 trilyona.

    BeğendimBeğenmedim
  • dindikyummisafir24 Ağustos 2010 Salı 02:47

    motoruna bak, birde arkada yapılmış. adam tevekkeli kaza yaparsa motor adamı öne sıkıştırarak limon gibi sıkar. tasarım bile facia

    BeğendimBeğenmedim
  • sırf gösteriş amaçlı üretilmiş dandik demir yığınlarımisafir24 Ağustos 2010 Salı 02:45

    tam bir aile arabasıymış ha!!!
    Allah aşkına bu dandik bozması arabayı nerde sürersin.
    bu araba bozması yer yılanı ile hiç bir işini hal edemezsin. hiç bir trafiğe çıkamazsın çünkü yere yapışık. bir santimlik taş bile allak bullak eder. birde tipine bakın.. fiyatını yazmamış olsalardı tahmin olarak 12 bin tl fiyat biçerdim. sanırım piskolojik satış yapılıyor. fiyat yükselttikçe kalite o oranda iyi görünüyor. hele ferrari, bentley v.s sadece bir kişinin bilemedin iki kişinin bineceği araba :))

    BeğendimBeğenmedim
Bir de bunlar var
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim