- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 11 °C
- İstanbul : 13 °C
- İzmir : 15 °C
- Adana : 17 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 12 °C
Bülent Arınç, üç günlük program için Bursa'ya geliyor
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç bu akşam Bursa’ya geliyor. Akşam saatlerinde özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olacak olan Arınç, yarın iletişim fakülteleri dekanlarının Gönlüferah Otel’de yapacağı toplantıya katılacak. İki gün sürecek toplantıda birçok iletişim fakültesinin dekan ve öğretim üyesinin yanı sıra, TRT, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve Bayın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) yetkilileri katılacak.
Toplantılarda, ‘Yeni Medya Düzeni’, ‘İnternet Gazeteciliği’, ‘İnternet Medyasının Hukuki Durumu’, ‘Medya İçerikleri, Denetim ve Yeni Uygulamalar’, ‘Medya Okur Yazarlığı’, ‘İletişim Fakülteleri ve Kamu Kuruluşları İşbirliği’ ve ‘İletişim Fakülteleri ve Sektör İşbirliği’ konuları işlenecek, bildiriler sunulacak.
Arınç, 5 Şubat Pazar günü ise Bursa Organize Sanayi ve İşadamları Derneği (BOSİAD) yöneticileriyle bir araya gelecek. CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Türkler İran'a, Lübnanlılar Türkiye'ye
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Lapa lapa kar yağdı !
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Eurovision'da neden kadın yok ?
- Yiğit Bulut'a jöle fırlattılar !
- Erdoğan: Kürtaj bir cinayettir !
- Üç çocuklu ailelerden vergi alınmayacak !
- Hastaneye erkek girdi, kadın çıktı !
- AB'ye vizesiz seyahatte umut ışığı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi
















































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.