Bunalıma giren kadın cinnet geçirdi !

Bunalıma giren kadın cinnet geçirdi !

Eskişehir'de bunalıma giren kadın ortalığı birbirine kattı.

Eskişehir'de Hamiyet B., girdiği bunalım sonucu ilaç içti, evini ateşe verdi ve balkondan atlamaya kalkışınca polisler genç kadını ikna etmeye çalıştı.

Eskişehir'de 33 yaşındaki Hamiyet B., girdiği bunalım sonucu ilaç içerek, evi ateşe vererek ve balkondan atlamak isteyerek intihar etmek istedi. 2 çocuk annesi kadın güçlükle etkisiz hale getirildi.

CİNNET GETİRDİ, İLAÇ İÇTİ

Bugün saat 10.00 sıralarında Ömerağa Mahallesi Erlik Sokakta meydana gelen olayda, eşi fabrikada çalışan 2 çocuk annesi Hamiyet B. bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet getirerek intihara teşebbüs etti. Çocuklarını dışarıya çıkartan Hamiyet B. ilaç içerek intihara kalkıştı. Çocuklarının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polisler, Hamiyet B.'yi ikna etmeye çalıştı.

EVİ YAKMAYA KALKIŞTI

İkinci katındaki dairesinin kapısını kilitleyen Hamiyet B. polislerin içeriye girmesine izin vermedi. Hamiyet B. daha sonra evin perdelerini tutuşturmak istedi. Kısa süre yanan perdeler daha sonra kendiliğinden söndü. Polis tarafından olay yerine itfaiye, ambulans ve çilingir çağırıldı. Hamiyet B. ardından evin balkonuna çıkarak eline aldığı birkaç eşyayı balkondan attı. Hamiyet B. bir süre sonra da balkondan atlamakla tehdit etti.

İTFAİYE ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İtfaiye ekipleri branda açtılar. Olay yerine gelen çilingirin kapıyı açması ile polisler içeriye girdi. Aynı anda itfaiye ekipleri de itfaiye aracının merdiveni ile balkondan içeriye girerek Hamiyet B.'yi etkisiz hale getirdiler.

ÇOCUKLARI ENGEL OLMAK İSTEDİ

Basın mensublarının görüntü almasına kızan Hamiyet B.'nin 12 ve 7 yaşlarındaki kızları tepki gösterdi. Hamiyet B.'nin kızları görüntü alan basın mensublarını engellemede başarılı olamayınca, otomobillerindeki golf sopasını alarak basın mensublarının üzerine yürüdü. Basın mensupları küçük kızın elinden sopayı alarak sakinleştirmeye çalıştılar.

HASTANEYE KALDIRILDI

Hamiyet B. olay yerindeki 112 yetkilileri tarafından ambulansa alındı. Ambulansta kendisine müdahale edilmesini istemeyen Hamiyet B. 112 yetkililerine de zorluk çıkarttı. Hamiyet B. ambulansla Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.