Burak Özçivit gözünü Ortadoğu'ya dikti

Burak Özçivit gözünü Ortadoğu'ya dikti

İstanbul'un ardından Çeşme'de de dönerci açmaya hazırlanan Burak Özçivit Ortadoğu’ya açılacak.

Burak Özçivit, oyunculuktan kazandığını ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da dönerci açan Özçivit, ardından  BRK’S adını verdiği bir yapım şirketi kurdu. Yapımcılığını üstlendiği ilk sinema filmi ‘Aşk Sana Benzer’ de Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçen ve yeni projelerine devam eden Özçivit, bir yandan Türkiye’nin çeşitli illerinde açacağı dönerciler için araştırma yapıyor.

Özçivit, İstanbul’dan sonra dönerci dükkanının ilk şubesini tatilcilerin yaz aylarında akın ettiği Çeşme’ye açıyor. Geçtiğimiz hafta Çeşme’ye giderek dükkan bakan ünlü oyuncu,  “Bu sezon Çeşme’ye dükkan bakmak için gittim. Tamamen ticaret amaçlıydı, tatil yapmadım” dedi. Sezon bitmeden dükkanı yetiştirmek için çalışmalarını sürdüren oyuncu, bütün bunların yanında yeni sezonda rol alacağı dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

SIRADA ORTADOĞU VAR

Türkiye’de 40 şube açmayı planlayan Burak Özçivit’in rotasında Kuveyt, Suudi Arabistan ve Dubai gibi ülkeler var. Ortadoğu ve Arap ülkelerinde büyük bir şöhrete sahip olan Özçivit’in dönercisi için Arap hayranları logo bile yaptırdı.