Burç Meraklıları Adana Optimumda Buluştu

Burç Meraklıları Adana Optimumda Buluştu

Televizyon dizilerinde aldığı rollerle ve TV programları ile tanınan ünlü astrolog Hande Kazanova, astroloji ve burç yorumlarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi ziyaretçileriyle buluştu.

- Televizyon dizilerinde aldığı rollerle ve TV programları ile tanınan ünlü astrolog Hande Kazanova, astroloji ve burç yorumlarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi ziyaretçileriyle buluştu.

Geniş bir kitleye burçları yorumlayan Kazanova, “Bu yılın en şanslıları, Aslan burçlular” dedi. Kazanova, Aslan burçlulara, “4 Kasım'a kadar hiçbir şeye üzülmeyin, o zamana kadar her şey yoluna girecek” dedi.

Hande Kazanova, Yengeç burçluların yılın son ayında yeni kararları uygulaması gerektiğinin altını çizdi. Yay ve Terazilerin 10 Aralık’tan itibaren parasal yönden kazançlı olacağını belirten Kazonova, Oğlak burçlulara, “Hayatınızla ilgili her türlü karar ve başlangıç için 22 Aralık’taki yeniayı tercih edin” önerisinde bulundu.

Kova burçluların arkadaş ve sosyal çevrelerini gözden geçireceğini belirten Kazanova, “Hayatınızdan gitmesi gerekenler varsa onları bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız” dedi. Koç burçluların yılın son ayında parasal sıkıntılardan kurtulacağını müjdeleyen Kazanova, İkizlerin de yılı mutlu kapatacağını söyledi. Boğa burçluların Aralık’tan itibaren parasal konularda rahatlayacağını vurgulayan Kazanova, Başak burçlulara ise, “10 Aralık’tan sonra artık daha çok aşkı yaşamak ve sevilmek isteyeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa bu dönemde karşınıza çıkabilir. Güvensizliklerinizi biraz kırmaya çalışın” çağrısında bulundu.

Kazanova, şöyle devam etti:

“Balık burçlular, 23 Aralık’ta Satürn yay burcuna geçeceği için artık kariyerlerinde önemli sorumluluklarla karşılaşacak. Aslan burçlular; 22 Aralık ve sonrasında iş başvurularını, yeni bir işe başlama ve sağlıkla ilgili yeni düzenlemeler yapabilir. Akrep burçlular; iletişim, satış, reklam alanlarında önemli gelişmeleri hayatına taşıyabilir. Satürn, 23 Aralık’tan sonra parasal konularda önemli sorumluluklar verecek.”

AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Kazanova, “Adana’yı çok seviyorum ve Adana’da olmaktan çok mutluyum. Yıllar önce bir tiyatro oyunu için gelmiştim. Daha sonra da bir arkadaşımın düğünü için geldiğim bu kenti gezme imkanı buldum. Adana, her konuda memleketim İzmir’e çok benziyor. İnsanların astrolojiye karşı bu kadar yoğun ilgisini görmek de beni ayrıca mutlu etti” şeklinde konuştu.

Hande Kazanova, izleyicilerin merakla dinlediği burç yorumlarının ardından onlarla birlikte fotoğraf da çektirdi.

BURÇ MERAKLILARI ADANA OPTİMUM'DA BULUŞTU

BURÇ MERAKLILARI ADANA OPTİMUM'DA BULUŞTU

BURÇ MERAKLILARI ADANA OPTİMUM'DA BULUŞTU