Burdur İl Özel İdaresi’nde Yatırım Değerlendirmesi

Burdur İl Özel İdaresi’nde Yatırım Değerlendirmesi

Burdur İl Özel İdaresi 2016 yılı Yatırım Programları ve ilçelerdeki projeleri değerlendirme toplantısı Burdur Valisi Hasan Kürklü Başkanlığı'nda...

Burdur İl Özel İdaresi 2016 yılı Yatırım Programları ve ilçelerdeki projeleri değerlendirme toplantısı Burdur Valisi Hasan Kürklü Başkanlığı'nda yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Ağlasun Kaymakamı Taner Bolat, Altınyayla Kaymakamı Medeni Bakır, Kemer Kaymakamı Mustafa Akın, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı,Çeltikçi Kaymakamı Ahmet Tahsin Onat,Çavdır Kaymakamı Murat Ekinci, Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay, Yeşilova Kaymakamı Necdet Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nuri Çan katıldı.

2015 DEĞERLENDİRİLİREK, 2016 YILI KRİTER VE HAZIRLIKLARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Toplantıda Burdur İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı yatırım programlarının, il genelinde Kaymakamlarla birlikte ilçelerindeki projeler değerlendirdi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan 2016 yatırım programları ile ilgili sunum yaptı. Toplantıda, 2015 yılı KÖYDES projesi kapsamında tamamlanan yatırımların sonuçları ve 2016 yılı KÖYDES proje kriterleri ve hazırlıkları gözden geçirildi.

VALİ KÜRKLÜ, "EKİPLER KURULSUN" TALİMATI VERDİ

Hızlı bir şekilde bakım ve onarımların yapılabilmesi açısından altı bölgeye ayrılan bakım onarım eylem planı için birlikler bünyesinde ekipler kurulması için, Vali Kürklü'nün talimatıyla çalışmalar başlatıldı.