Burdur'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Burdur'da Teröre Tepki Yürüyüşü

BURDUR (AA) - Burdur'un Karamanlı ilçesinde teröre tepki amacıyla yürüyüş düzenlendi.Karamanlı Belediyesi ile Karamanlı Doğa ve Yürüyüş Kulübü...

BURDUR (AA) - Burdur'un Karamanlı ilçesinde teröre tepki amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Karamanlı Belediyesi ile Karamanlı Doğa ve Yürüyüş Kulübü tarafından organize edilen yürüyüş için Yeşilova Caddesi'nde toplanan vatandaşlara Kaymakamı Yusuf Altun, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Uğurel ve askeri yetkililer de eşlik etti. Gruptakiler, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Askere uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" ve "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan atarak, Karamanlı Şehitliğine kadar yürüdü. Şehitlikte asker ve polisler için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

Daha sonra grup adına açıklama yapan Doğa ve Yürüyüş Kulübü sorumlusu Nedim Çiftçi, Türk askeri, polisi ve korucularının Çanakkale destanı gibi destan yazdığını söyledi.

Ülke gündeminde her kafadan ayrı ses çıkmasının, vatanın birliği konusundaki hassasiyeti ortadan kaldırdığını öne süren Çiftçi, "Türk milleti olayların farkında. Tarih ve Türk milleti terörü besleyen, büyümesine vesile olan unsurları bir kenara not ediyor. Hesap günü geldiğinde, suçlular hesap verecek" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda buldu, İstiklal Marşını okundu.