Burhaniye Ve Ayvalık'ta Cumhurbaşkanı Heyecanı

Burhaniye Ve Ayvalık'ta Cumhurbaşkanı Heyecanı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 28 Kasım Cumartesi günü Balıkesir'in Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde düzenlenen açılış ve etkinliklere katılacak,...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 28 Kasım Cumartesi günü Balıkesir'in Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde düzenlenen açılış ve etkinliklere katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü saat 11.00'de Edremit Kocaseyit Havaalanı'nda karşılanacak. Erdoğan, Burhaniye Pelitköy'de Burhaniye Ticaret Odası tarafından yaptırılan 52 özürlü öğrencinin eğitim göreceği Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Merkezi'nin açılışını yapacak. Ardından Burhanie Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal'ı ziyaret edecek.

HİSARCIKLIOĞLU VE CİRİT DE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burhaniye programının ardından Ayvalık'a geçerek, Zeytin Hasat Günleri etkinliğine katılacak. Erdoğan'ın programına kendisini Balıkesir'e davet eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Burhaniyeli olan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in de katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayvalık programının ardından aynı gün Kocaseyit Havaalanı'ndan ayrılacak.

BURHANİYE'DE YOĞUN HAZIRLIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceğinin açıklanmasının ardından Burhaniye'de başlayan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Burhaniye Belediyesi'nin önü çiçek bahçesine dönerken, Karayolları ekipleri de Çanakkale-İzmir Karayolu'nda yeşillendirme çalışmalarını tamamladı. Pelitköy Mahallesi'ndeki Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde başlatılan çevre düzenlemesi de bitmek üzere. 10 günden bu yana çalıştıklarını anlatan Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Teknikeri Mustafa Ağrı, "Özel Eğitim Merkezi'nin çevresini yeşillendiriyoruz. Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız burasını açacak. Bütün arkadaşlarımız severek çalışıyorlar. Her şey engelliler için diyoruz. Cumhurbaşkanımızın da bu merkezin açılışına katılacak olması bizi sevindirdi" dedi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TAKİPTE

Çalışmaları yakından takip eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ise "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Burhaniye ve Ayvalık'ı ziyaret edecek. Pelitköy Mahallesi'nde Burhaniye Ticaret Odası'nca yaptırılan Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nin açılışını yapacak. Burada özel öğrencilerimiz eğitim görmektedir. Burada onlara güzel bir ortam hazırlamak için çalışıyoruz. Özel eğitim merkezimizin şimdiden açılışa hazır olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI