Bursa Valiliği Yeni Logosunun Kullanımı İçin Son Gün 20 Şubat

Bursa Valiliği Yeni Logosunun Kullanımı İçin Son Gün 20 Şubat

BURSA Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı duyuru ile Valilik logo ve sloganının değiştirildiğini hatırlatarak, 20 Şubat 2015 tarihine kadar yeni logo ve sloganın kullanılması duyurusunu yaptı.Bursa Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında 22...

BURSA Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı duyuru ile Valilik logo ve sloganının değiştirildiğini hatırlatarak, 20 Şubat 2015 tarihine kadar yeni logo ve sloganın kullanılması duyurusunu yaptı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında 22 Ekim 2014 tarihinde organize edilen toplantı ile tanıtılan Bursa Şehir Logosu ve Sloganı'nın, kentte faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarında 20 Şubat 2015 tarihine kadar kullanılması konusunda yazılı duyuru yapıldı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu imzalı duyuruda, Uludağ ile Ulucami temalı logonun değiştirildiği ve yeni logonun kullanılacağı belirtilerek şöyle denildi:

"Nadiren de olsa bazı kamu kurum ve kuruluşlarımızın bina girişlerinde, yazışmalarında ve kurumların ismini belirten levhalarında eski valilik logomuzu kullanmaya devam ettikleri görülmektedir. Bu durumda olan kurum ve kuruluşumuzun gerekli hazırlıklarını yaparak en geç 20 Şubat 2015 tarihine kadar yeni Valilik logomuzun kullanımına geçmelerini önemle rica ederim."

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, logonun kullanılması için geçtiğimiz yıl yayınladığı genelgede, logoyu kullanmayan kurumların yazılarının imzalanmayacağını ve işleme alınmayacağını belirtmişti.

FOTOĞRAFLI