Bursa'da akılalmaz ÖLÜM !

Bursa'da akılalmaz ÖLÜM !

Otomobilde misket havası oynayan adam araçtan düştü, metrelerce sürüklenip yaşamını yitirdi.

Bursa'da arkadaşları ile birlikte Mudanya İlçesi’nde alkol aldıktan sonra kent merkezine dönmek isteyen 33 yaşındaki İbrahim Kanak, aracın açık olan kapısından yere düştü. Yaklaşık 33 metre sürüklenen Kanak, öldü.

İbrahim Kanak, arkadaşları Serdar S. ve 3 kadın arkadaşı ile Osmangazi İlçesi’nde bulunan Kültür Park'ta oturduktan sonra hafif ticari araç ile Mudanya'ya gitti. Sahil kenarında bir süre alkol alan 5 kişi daha sonra aynı araçla Bursa’ya dönmek üzere yola çıktı.

MİSKET OYNARKEN DÜŞTÜ
İbrahim Kanak, iddiaya göre araç içerisinde çalan misket havasına eşlik etmek istedi. Kanak, arkadaşlarının ifadesine göre bir süre sonra sürgülü kapısı açık araçtan yere düştü. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Kanak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Polisaraç sürücüsü Serdar S. ve 3 kadını ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Bu kişiler ilk ifadelerinde Mudanya’dan alkol aldıktan sonra dönüş yolunda İbrahim Kanak’ın "Ben bittim, ben öldüm" dediğini, ardından araçta çalan misket havasına eşlik etmek isterken bir anda yere düştüğünü gördüklerini söyledi.