Bursa'da inanılmaz cinayet !

Bursa'da inanılmaz cinayet !

Bursa'da kıskançlık nedeniyle kavga ettiği eşine ateş açan kadın büfede alışveriş yapan 16 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu.

Bursa'da kıskançlık nedeniyle kavga ettiği eşine pompalı tüfekle ateş eden 25 yaşındaki Yaprak T., hedefi şaşırınca büfede alışveriş yapan 16 yaşındaki Haktan Çete'nin ölümüne neden oldu.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Tutar Sokak'ta meydana geldi. Yaprak ve Vural T. çifti, evlerinde iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartıştı. Sinirlenen Vural T., yakındaki büfesine gitti. Peşinden gelen Yaprak T., burada da eşiyle tartışırken evden çıkan Vural T., evinin yakınında bulunan büfesine gitti. Büfeye gelen Yaprak T. burada da eşiyle kavga edince eve gitti. Eşine ait pompalı tüfeği alıp büfeye dönen Yaprak T., büfedeki Vural T.'ye doğru ateş etti.

Yaprak T. hedef şaşırınca tüfekten çıkan saçmalar, o sırada büfede alışveriş yapan 16 yaşındaki Haktan Çete'ye isabet eti. Ağır yaralanan Haktan Çete, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan Yaprak ve Vural T. çifti götürüldükleri Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında birbirlerini suçladı. Bir çocukları olduğunu söyleyen Vural T. ifadesinde, "Kıskançlık yüzünden kavga ettik. Sonra ben büfeye geldim. Arkamdan karımda büfeye geldi. Tartışmaya devam ettik. Sonra eve gidip benim tüfeğimi aldı. Bana ateş etti, ama büfede alışveriş yapan müşteriyi vurdu. Ben suçsuzum" dedi.

Görgü tanıklarının ifadesine rağmen silahı ateşlemediğini öne süren Yaprak T. ise, "Tüfeği alıp kocamın çalıştırdığı büfeye gittim. Kocam tüfeği elimden aldı ateş etti. Büfede bulunan müşteriyi ben vurmadım" dedi.

Şüpheli Yaprak ve Vural T. çifti sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA