Bursa'da kan donduran olay: Tecavüz edip, boğdu !

Bursa'da kan donduran olay: Tecavüz edip, boğdu !

İznik ilçesinde 32 yaşındaki bir kişi, boş bir kıraathanede çıplak halde ölü bulundu. Katil zanlısı tecavüz edip, öldürdüğünü itiraf etti.

Bursa'nın İznik İlçesi'nde bir iş hanında bulunan boş bir kıraathanede 32 yaşındaki Hakan İsen, belden aşağısı çıplak halde öldürülmüş olarak bulundu. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen 35 yaşındaki Ahmet Ç.'nin tecavüz ettiği İsen'i boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Katil zanlısı Ahmet Ç. daha önce de bir kişiyi öldürdüğünü iddia etti.

İznik'te babasına ait konfeksiyon mağazasında çalışan Hakan İsen dün sabah işe gidiyorum diye evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Hayatından endişe eden ailesi bulunması için polise başvuruda bulundu. Sosyal medya üzerinden de Hakan İsen'in fotoğraflarını paylaşan aileye acı haber bu sabah geldi. Polis, Hakan İsen'in son olarak Belediye İş Hanı civarında görüldüğü ihbarı üzerine, bu sabah saatlerinde binayı kontrol etti.

İş hanının ikinci katında bulunan boş bir kıraathaneyi de araştıran ekipler, boğularak öldürüldüğü sanılan Hakan İsen'in altı çıplak cesedi ile karşılaştı. İşhanı'nın güvenlik kameralarını inceleyen polis, Hakan İsen'in işhanına son olarak girdiği akli dengesi yerinde olmayan Ahmet Ç.'yi, İznik Sahili'nde yakaladı. Şüpheli Ç.'nin verdiği ifadesinde tecavüz ettiği Hakan İsen'i boğarak öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü. Hakan İsen'in cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya İznik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

"BU BENİM İLK CİNAYETİM DEĞİL"
Emniyet Müdürlüğü’nde suçunu itiraf ettiği öne sürülen Ahmet Ç.’nin, geçtiğimiz Temmuz ayında Ayasofya Camii’ndeki tuvalette, ölü bulunan Necmettin Pehlivan’ı (60) da kendisinin öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Polis, katil zanlısı Ahmet Ç.’yi geniş güvenlik önlemleri altında önce Hakan İsen’i öldürdüğü, sonrada Necmettin Pehlivan’ın cesedinin bulunduğu Ayasofya Camii’nde yer gösterme yaptı. Polis, olası linç girişimine karşı çevik kuvvet ekiplerini bu bölgelerde görevlendirdi.