Bursada Müzik Şöleni

Bursada Müzik Şöleni

- BURSA'da 13'üncü Fanta Gençlik Festivali kapsamında 30 bini aşkın seveniyle buluşan Hadise ve Athena, seslendirdikleri şarkı ve yaptıkları sahne şovlarıyla harika bir konsere imza attı.Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali olan 13'üncü...

- BURSA'da 13'üncü Fanta Gençlik Festivali kapsamında 30 bini aşkın seveniyle buluşan Hadise ve Athena, seslendirdikleri şarkı ve yaptıkları sahne şovlarıyla harika bir konsere imza attı.


Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali olan 13'üncü Fanta Gençlik Festivali'nin Bursa etabı AS Merkez Festival Alanı'nda gerçekleşti. İlk olarak sahneye çıkan Athena Grubu, birbirinden hareketli şarkılarını Bursalılar için seslendirdi. Konser sırasında A Milli Basketbol takımı için '12 Dev Adam' şarkısını seslendiren Athena Grubu, festivale katılanlardan büyük alkış aldı. İlerleyen dakikalarda Bursaspor atkısı takan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, hayranlarından büyük alkış aldı. Şarkı aralarından yaptığı sohbetle dinleyenlerinin ilgi odağı olan Özoğuz, sempatik hareketleri ve sahne performansı ile de büyük beğeni topladı.


"SİZİNLE OLMAK ÇOK GÜZELDİ"


Athena'nın ardından sahneye çığlık ve alkışlar arasında çıkan Hadise, 'Merhaba Bursa' diyerek hayranlarına teşekkür etti. Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendiren Hadise'ye ikisi kadın, 6 dansçı eşlik etti. Sahne hakimiyeti, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla dikkat çeken Hadise, 'Deli Oğlan' ve 'Aşk Kaç Beden Giyer?' isimli şarkılarında harika bir koro oluşturdu. Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar sahnesine özel dans şovları ve ışık oyunları ile de büyük beğeni kazandı. İki saati aşkın konseri sırasında bir sporcu kadar efor sarfeden Hadise, "Buradan harika görünüyorsunuz, lütfen kendinizi alkışlayın. Bir konser seyirci nasıl isterse öyle gidiyor. Sizinle olmak çok güzeldi" diyerek mutluluğunu paylaştı.


FOTOĞRAFLI