• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7695
  • Euro
  • 2,3275
  • Altın
  • 652,25
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Bu okulda verem kol geziyor !
Diyarbakır'ı karıştıran neden !
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Bursa'dan korkmaya başladı!

Bursa'dan korkmaya başladı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor tehlikesini fark etti.
10 Mart 2010 Çarşamba 14:43

Tecrübeli hoca, “Herkes Galatasaray ve Fenerbahçe’yi şampiyonluk için bize rakip gösteriyor ancak bence Bursaspor gizli tehlike” yorumunu yaptı.

Zirve yarışının kızıştığı bu dönemde her hafta değişik sonuçlar alınırken, daha önceki tahminleriyle adı ‘Kahin’e çıkan teknik direktör Mustafa Denizli de ‘Bursaspor gerçeğine’ dikkati çekti.

Yakın çevresine “Diyarbakırspor maçı hükmen tescil edilir, Kasımpaşa karşılaşmasını da kazanırlarsa Bursaspor bir andalider oluyor. İstanbul BŞB maçını mutlaka almamız gerek. Bu galibiyet bizi yeniden zirvenin ortağı yapar” diyen Denizli, yöneticilere de yarışta gizli tehlikenin 'Timsah' olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerle sohbet eden tecrübeli hoca, “Şu anki görünüm itibarıyla ofansta en iyi işler yapan Bursaspor. Kora kor oynuyorlar. Kadroları mütevazı olmasına rağmen beklenmedik bir çıkış yaptılar” dedi.

Denizli’nin, Bursaspor’la ligin son haftasında yapacakları maçın önemine de değinerek “Herkes şampiyonluk için sadece Galatasaray ve Fenerbahçe’yi bize rakip görüyor. Ama ben öyle bakmıyorum. Bursaspor büyük tehlike. Üstelik şehir olarak da potansiyelleri var. Bizim son hafta Bursa’da oynayacağımız maç çok kritik” dediği öğrenildi.

Kartal Yiğit/HABERTURK

1580
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim