Bursasporlu Bakambu: Takımın Başarısı Önce Geliyor

Bursasporlu Bakambu: Takımın Başarısı Önce Geliyor

BURSASPOR’UN golcü futbolcusu Cedric Bakambu, Özlüce Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.Genç forvet Cedric Bakambu, Özlüce Tesisleri’nde antrenmandan önce gazetecilerin sorularını cevapladı....

BURSASPOR’UN golcü futbolcusu Cedric Bakambu, Özlüce Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Genç forvet Cedric Bakambu, Özlüce Tesisleri’nde antrenmandan önce gazetecilerin sorularını cevapladı. Pazar günü oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan Eskişehirspor maçını değerlendiren Bakambu, "Bence takım olarak iyi oynadık, özellikle maçın ilk başlarında. İlk golü yedikten sonra geri çekildik ve ikinci gol geldi. Eksikliklerimizi kapatarak önümüzdeki haftalarda daha iyi takım olmamız için yol kat edeceğiz. Ön tarafta oynayan ofansif bir oyuncu olarak gol atmak benim için önemli. Güvenimi yukarıya çekti. Ama bu maçta keşke gol atmasaydım da biz kazansaydık. Takımımızın başarısı her şeyden önce geliyor. Ama performansımdan memnunum” dedi.

SONLARDA MÜCADELE EDEMEDİK

Eskişehirspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Bakambu, “Sonuçta biz onlara bu fırsatı tanımasaydık belki de bunları yapamazlardı. Fırsat bulunca bunu gole çevirdiler. Aslında bizim orada korkmadan, güvenle devam etmemiz gerekiyordu. Maç boyunca yaptığımız şeyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Sadece bunu çeviremedik” açıklamasını yaptı.

HOCAM NEREDE GÖREV VERİRSE ORADA OYNARIM

Forvet oyuncusu olduğunu belirten Bakambu, “Hocamız nerede görev verirse orada oynarım. Ama ben ön forvet oyuncusuyum. Tabi ki burada Fernandao var, diğer kaliteli ayaklarımız ve çekişme var. Hocamız hangimize görev verirse o oynayacaktır” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

BURSASPORLU BAKAMBU: TAKIMIN BAŞARISI ÖNCE GELİYOR

BURSASPORLU BAKAMBU: TAKIMIN BAŞARISI ÖNCE GELİYOR

BURSASPORLU BAKAMBU: TAKIMIN BAŞARISI ÖNCE GELİYOR