Bursin hayranlarına kötü haber !

Bursin hayranlarına kötü haber !

Merakla beklenen Kerem Bursin'in oynadığı dizi Kasım ayında başlayacak.

Heyecanla beklenen Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi için kötü haber geldi. Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı dizinin yayın tarihi Ekim olarak belirlenmişti fakat alınan yeni bir kararla Şeref Meselesi'nin Kasım ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ile birlikte rol alacağı diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Yasemin Allen, önceki gün Etiler'de görüntülendi.
 
KASIM AYINDA BAŞLAYACAK
 
Spor tarzıyla dikkat çeken Allen, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. dizinin ekran buluşmasının ileri bir tarihe alındığını söyleyen Allen'e rol arkadaşı Kerem Bursin ile aralarında çıkan aşkhaberleri hatırlatılınca "Arkadaşım çalışıyoruz, ben anlamam öyle yazılanlardan" diyerek soruları geri çevirdi. Oyuncu dizinin Kasım ayında ekranlarda olacağını söylemeden geçmedi.
 
Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Şeref Meselesi”nin çekimleri büyük özenle ve hummalı bir şekilde devam ediyor.
 
Dizinin Ekim ayı içerisinde yayınlanacağının söylenmesi ile nefesler tutuldu. Fakat Twitter'da diziyi merakla bekleyen hayranların attığı mesajlar herkesin kafasını karıştırdı. Dizinin senaryosuyla ilgili sıkıntıların yaşandığı ve gecikmeli olarak ekrana geleceği söylentiler arasında. 
 
Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, çekimlerine Ayvalık’ta başlanan ve İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin konusu şöyle;  
 
Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken,Emir Yiğit'in aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve çalışkan bir gençtir. Her ne kadar dünyaları zıt olsalar da, birbirine çok bağlı bu iki kardeşin dünyaları, önce dedelerinin, ardından da babalarının ölümü ile altüst olur. İstanbul’da yeni taşındıkları mahallenin soğuk ama can yakan güzeli Sibel (Yasemin Allen) her iki kardeşin de gönlünü çelerken, genç kızın yakın arkadaşları, Derya (Şükran Ovalı) ve Kübra (Burcu Biricik) da ilk görüşte kendilerini Yiğit’in cazibesine kaptıracaklardır.
 
 Oyuncular                 : 
 
Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç)
 
Yiğit yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde. Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda, içki ve kadınları seven bir tip. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var. Yaşadıkları korkunç olaylar genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek.intikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Tercih ettiği kirli dünya da  içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.
 
Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç)
 
Emir, Hasan ve Zeliha'nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam. Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş. Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir. O bu hikayede ki aydınlığın simgesidir. Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir. Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir. 
 
Yasemin Allen (Sibel)
 
Sibel yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal ediyor. Başlarda Emir’e aşık olsa da  zamanla hem ailelerinin hem kendilerinin hayatlarında yaşanacak değişimler ilişkilerinin önüne engeller çıkaracak. Sibel aşk ve para arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Sibel, Yiğit’in en büyük aşkı olacak. Zamanla Sibel için aşk ve nefret hep bir arada yaşanacak Yiğit söz konusu olduğunda.
 
Şükran Ovalı (Derya)
 
Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip. Özgürlüğüne düşkün,hatta biraz da çapkın bir kız. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraberKübra'ların yaşadığı apartmanda oturuyor. Kübra'nın tek arkadaşı o. Derya, üveybabasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, evden ayrılmayı, kendibaşına yaşamayı
 
Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan), Şerif Erol (Hasan) ve Tilbe Saran (Zeliha)