Buzun Perileri Dünya Kupası Aşkına

Buzun Perileri Dünya Kupası Aşkına

2014 Bayanlar Dünya Şampiyonası'na gidebilmek için ön eleme maçları oynayacak olan A Milli Bayan Buz Hokeyi Takımı, çalışmalarını İzmir'de sürdürüyor.

- 2014 Bayanlar Dünya Şampiyonası'na gidebilmek için ön eleme maçları oynayacak olan A Milli Bayan Buz Hokeyi Takımı, çalışmalarını İzmir'de sürdürüyor.

A Milli Bayan Buz Hokeyi Takımı, 7-9 Aralık'ta İzmir'de Bulgaristan ve İrlanda ile oynayacağı, dünya kupası ön eleme maçlarına, Başantrenör Tarık Göçmen ile yardımcı antrenörler Peter Krsjak, Aslı Çukurkavaklı ve Hatice Çelik gözetiminde, Aşık Veysel rekreasyon alanındaki Olimpik Buz Pateni Salonu'nda hazırlanıyor. 2014 Dünya Şampiyonası Bayanlar Buz Hokeyi 2. Grup B Kategorisi eleme karşılaşmalarında ay-yıldızlıların rakipleri Bulgaristan ve İrlanda.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Başkanı Orhan Duman organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, Kocaeli'nde düzenlenen Balkan Buz Hokeyi Festivali'nin ardından İzmir'de gerçekleştirilen 2014 Bayanlar Dünya Kupası ön eleme maçları dolayısıyla mutluluk yaşadıklarını belirtti. Duman, "Temennimiz müsabakalarda başarı elde ederek, gruptan lider olarak çıkmak" dedi. A Milli Bayan Buz Hokeyi Takımı oyuncularının yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Duman, "İzmir'de buz hokeyiseverlerin de desteğiyle Dünya Kupası'na gideceklerine olan inancının tam olduğunu" söyledi.

Milli takımın 21 kişilik kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Didem Deniz, Mine Güngör, Tanay Günay, Ceren Alkan, Nil Eryılmaz, Sinem Doğu, Tuğçe Melis Demir, Çisel Ann Otts, Selin Erenoğlu, Didem Aydoğdu, Gizem Öztaşdelen, Jasmina Decu, Seda Demir, Selin Yılmaz, Simge Özer Sevilmiş, Teksin Öztekin, Tuba Dokur, Başak Demirkol, Merve Arıncı, Burcu Turanal, Huriye Yeliz Yüksel.

Birinci olacak takımın bir üst tura yükseleceği ön eleme maçlarında şu karşılaşmalar oynanacak:

7 Aralık Cuma: Bulgaristan-Türkiye (Saat: 19.00)

8 Aralık Cumartesi: Bulgaristan-İrlanda (Saat: 19.00)

9 Aralık Pazar: İrlanda-Türkiye (Saat: 19.00)

'BUZUN PERİLERİ' DÜNYA KUPASI AŞKINA

'BUZUN PERİLERİ' DÜNYA KUPASI AŞKINA

'BUZUN PERİLERİ' DÜNYA KUPASI AŞKINA

'BUZUN PERİLERİ' DÜNYA KUPASI AŞKINA