‘Çağlar benim için öldü’

‘Çağlar benim için öldü’

Spor salonunda hayatını kaybeden Çağlar Çam’ın İngiliz nişanlısı Guinnes, açıklamalarda bulundu.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü spor salonundaki koşu bandında rahatsızlanıp hayatını kaybeden Çağlar Çam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Evlilik hazırlığı yapan gencin İngiliz nişanlısı Serena Mc Guinnes Vatan'dan Çağdaş Ulus'a yaptığı açıklamada,”Düğün öncesi zayıflamak için spora gidiyordu. Her şey benim içindi” diye gözyaşı döktü. Saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda salon yetkilileri tarafından çağrılan sağlık ekipleri, Çam’ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan genç burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İngiltere’den cenazeye geldi

Haftanın 6 günü spora gittiği öğrenilen Çağlar Çam’ın kas yapmak için kullandığı ilaçların kalp krizini tetiklediği açıklandı. Uzmanlar, bu ilaçların Sağlık Bakanlığı tarafından toplatılması gerektiğini belirtti. Çağlar Çam’ı son kez görmek için İngiltere’den gelerek cenaze törenine katılan ve gözyaşlarına hakim olamayan Serana Mc Guinnes, “Hayallerimiz vardı. Eylül ayında evlenip yeni bir hayat kuracaktık. Çağlar’ın ölümü dayanılmaz. O her şeyi benim için yaptı. Çok üzgünüm” dedi.

Talihsiz gencin ölüm anı kamerada

Çağlar Çam’ın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde omuzunda atkısıyla koşu bandına çıkan gencin önce yavaşladığı ardından da düştüğü görülüyor.