Cahit Altunay: Kutlu yürüyüşümüze emin adımlarla ilerliyoruz

Cahit Altunay: Kutlu yürüyüşümüze emin adımlarla ilerliyoruz

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, memleketi Edirne’nin Keşan ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Ramazan ayında çeşitli yerlerde iftar programı düzenleyen Başkan Altunay, Balkan turu ardından doğup büyüdüğü memleketi Keşan’da da iftar programı düzenledi. Ak Parti Keşan İlçe Teşkilatı tarafından Altunay’ın katkılarıyla düzenlenen iftar programına, yaklaşık 3 bine yakın Keşanlı katıldı. Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili de iftara katılım sağladı.

"KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

İftarın ardından konuşan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, "Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, Ramazanımız hayırlı olsun. Partimizin her yıl geleneksel hale getirdiği büyük iftar programına hoş geldiniz. Bu yılki iftar programımızı Keşanımızın gururu, İstanbul’da yerel yöneticiliği ile tüm Türkiye’ye örnek olan çok değerli Sultangazi Belediye Başkanımız Cahit Altunay’ın katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Keşan’a çok değer veren, Keşan’a katkısı çok büyük olan Başkanımızın, bizlerin yanında olduğunu hissetmek, bizlere 2019 hedefimizdeki kutlu yürüyüşümüzde, bu AK yolda bizleri daha da güçlü hale getiriyor. AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı olarak 2019 hedefimizdeki bu kutlu yürüyüşümüze emin adımlarla ilerliyoruz, her ne olursa olsun ilerlemeye devam edeceğiz. Bu Ak yolda, kutlu yürüyüşte, sizlerle olmaktan AK Parti ailesi olarak onur duyuyoruz. Düzenlediğimiz bu iftar programının birlik beraberliğimizi pekiştirmesi, bu AK davada bizlere güç ve kuvvet vermesi dileğiyle, iftarımıza katılan, tüm partililerimize, büyüklerimize ve Keşan halkına teşekkür ediyor, afiyet olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

"KUTLU BİR MİSAFİR RAMAZAN"

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, doğup büyüdüğü Keşan ilçesinde böylesine anlamlı bir günde buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "İçinde bulunduğumuz bu kutlu ayın, Ramazan-ı Şerif’in hem milletimize, hem gönül coğrafyamıza hem de acılar içerisinde kıvranan Alem-i İslama, hayırlar getirmesini diliyorum. Gönül sohbet ister, gerisi bahane. Bu iftar sofraları birbirimize karşı sevgimizi daha da arttırmak, birbirimize karşı dayanışmamızı daha da güçlü göndermek ve birbirimizin yüzüne bakarak hasret gidermek için çok önemli bir sebep. Ramazan aslında yanıbaşımızdaki kardeşimizi, annemizi, babamızı, komşumuzu hatırlatmak için geliyor. Ramazan kimsesizleri, ihtiyaç sahiplerini hatırlatmak ve onları gözetmek için bize misafir oluyor. Her sene güzel nimetleriyle geliyor. Kutlu bir misafir Ramazan" ifadelerini kaydetti.

Altunay, Balkanlar’da düzenledikleri iftar programlarında yaşadıkları güzellikleri anlatarak, doğup büyüdüğü, eğitim gördüğü Keşan’da böyle bir gecede Keşan halkıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Keşan Halk Eğitimi Merkezi sema gösterisi sundu. Keşanlı vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Altunay, iftarın ardından Şehitlik Parkı’nda partilileriyle bir araya gelerek çay içti, sohbet etti.