Çalıntı Tabanca Göletten Çıkarıldı

Çalıntı Tabanca Göletten Çıkarıldı

-KIRKLARELİ'de bağ evlerinden hırsızlık yapan üç şüpheli yakalandı. Şüphelilerin bir evden çaldıkları tabanca, attıkları göletten polisler tarafından çıkarıldı.Geçen Ağustos ayında, Kırklareli’de 12 ayrı evden hırsızlık yaptıkları...

-KIRKLARELİ'de bağ evlerinden hırsızlık yapan üç şüpheli yakalandı. Şüphelilerin bir evden çaldıkları tabanca, attıkları göletten polisler tarafından çıkarıldı.

Geçen Ağustos ayında, Kırklareli’de 12 ayrı evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen V.A.E., O.A. ve O.P.’nin yakalanması için polis çalışma başlattı. Kısa süre sonra yakalanan V.A.E. tutuklanırken, O.P. ile O.K.’de Lüleburgaz ilçesi ve İstanbul'daki operasyonda yakalandı. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda bir bağ evinden çaldıkları kasadan çıkan T.G.’ye ait 9 mm çapında ruhsatlı tabancayı Asilbeyli Köyü’ndeki gölete attıkları öğrenildi. Tabanca, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıç polislerin çalışması sonucu göletten çıkarıldı. V.A.E., O.A. ve O.P.'nin girdikleri evlerden 6 bin 500 dolar, 850 euro, ziynet eşyaları ile yaklaşık 100 bin liralık malzeme çaldıkları tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI