Çanakkale'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Çanakkale'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gelibolu'da bir okul binasının güçlendirilmesi işinde 6 aylık maaşlarını alamadıklarını iddia eden 3 kardeş ile firma yetkilileri arasında çıkan kavga, 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gelibolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının depreme karşı güçlendirilmesi işinde çalışan Mehmet (40), Murat (41) ve Maşallah Al (29) adlı kardeşler, şantiyeye gelen inşaat firmasının yetkililerine 6 aylık maaşlarının kendilerine ödenmediğini söyledi.

Kardeşler ile firma sahipleri M.Ç. ve İ.Ç'nin yanı sıra bu kişilerle gelen R.A. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

R.A. tarafından tabancayla ateş edildiği öne sürülen Mehmet Al, olay yerinde hayatını kaybetti.

Daha sonra, kimin kullandığı henüz belirlenemeyen başka bir tabancayla açılan ateş sonucu R.A. ayağından yaralandı. Murat ve Maşallah Al ise darbedildi.

Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Murat ve Maşallah Al, tedavileri tamamlanıp taburcu edildi. R.A. da ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Mehmet Al'ın cesedi, Gelibolu Devlet Hastanesi'ne gönderildi.