Candan Erçetin Meslektaşlarına Konser Verdi

Candan Erçetin Meslektaşlarına Konser Verdi

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Beşiktaş Atatürk Kültür Merkezi’nde meslektaşlarına konser verdi. Gecede sahne alan Candan Erçetin, 20 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez meslektaşlarına 24 Kasımda ilk kez konser verdiği

- Ünlü sanatçı Candan Erçetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Beşiktaş Atatürk Kültür Merkezi’nde meslektaşlarına konser verdi. Gecede sahne alan Candan Erçetin, 20 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez meslektaşlarına 24 Kasımda ilk kez konser verdiğini söyleyerek gecenin bu sebeple özel olduğunu ifade etti.

Beşiktaş Belediyesi tarafından Öğretmenler Gününde Beşiktaş’ta görev yapan öğretmenler için Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi. Konser öncesi konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Beşiktaş’ta yaşayan Öğretmenlere müjde verdi. İlçe Milli Eğitim ve Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan Hazinedar, “Her hafta sonu bir okulumuzun öğretmenlerine İstanbul dışında bir otelde hem tatil hem de kampa alacağız. Belki bir haftada iki okul olabilir. Çok güzel bir yer hazırladık sizlere” dedi.

Geceye renk katan öğretmenlik mesleğine gönlünü ve yıllarını vermiş olan 1929 doğumlu Çapa Kız Öğretmen Lisesi Mezunu Müjgan Hazinedar, gecede öğretmenler için yazdığı şiirini seslendirerek salondakileri duygulandırdı. Salonda bulananların beğenisini toplayan şiir sonrasında, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

“BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE ANLAMLI BİR GECE”

Candan Erçetin’in sahne aldığı konserde Salonu tıklım tıklım dolduran eğitimciler Candan Erçetin’in şarkılarına eşlik etti. Konsere sevilen şarkısı ‘Yalan’ ile başlayan Erçetin, verdiği konserin hayatında ilk olduğunu söyledi. Bu yıl mesleğinde 20’nci yılını doldurduğunu açıklayan Erçetin,”20 yıllık süre içinde ilk kez 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerle buluşuyorum. O yüzden benim için çok anlamlı ve önemli bir gece.” dedi.

(SA-AS