Cani babadan korkunç sözler

Cani babadan korkunç sözler

Karısı ile kızını satırla öldüren baba, asıl hedefinin büyük kızı olduğunu söyledi ve ekledi: "Eğer onu öldürseydim, tüm bunlar yaşanmayacaktı"

İstanbul esenler'de eşi ile kızını satırla öldüren Recep Genç, hâkim karşısına çıktı. İşlediği cinayetleri dehşet verici bir soğukkanlılıkla anlatan Genç, asıl hedefinin büyük kızı olduğunu söyledi. 

 'BİR ERKEKLE GÖRDÜM' 
 
Kızını bir erkekle el ele gördüğü için çok kızdığını ifade eden Genç, "Onu öldürseydim bunların hiçbiri yaşanmayacaktı" dedi. Lise öğrencisi Kübra Genç (18) ise, polise babasının olaydan 2 ay önce tuvalete koyduğu kameralar nedeniyle annesiyle aralarında tartışma yaşandığını iddia etti. Akıl sağlığı tespiti için 3 hafta kontrol altında tutulacak baba hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. 14 Haziran 2014'te cinnet getiren baba Genç, eşi Teybe Genç'in boğazını kestikten sonra 14 yaşındaki kızı Büşra Genç'i el ve ayaklarını plastik kelepçeyle bağladıktan sonra satırla boyun, bacak ve cinsel organına defalarca vurarak öldürdü. Genç, 2.5 sene önce büyük kızı Kübra'yı şüphe üzerine dershaneye giderken takip ettiğini ve sonrasında bir erkekle gördüğünü söyledi. Olay günü eşine "Sen nasıl bir annesin. Erkeklerle buluşmasına müsaade ediyorsun" diye bağırdığını anlatan Genç, "Sandığın altından poşeti çektim. İçinden satırı aldım, boğazını kestim" dedi. 
 
KURBAN KESER GİBİ... 

 
Genç, küçük kızı Büşra'yı nasıl öldürdüğünü de şöyle anlattı: "Küçük kızım annesini görünce şoka girdi. Elini ayağını bağladım. Onu öldürmeyeceğimi anlattım. Sonra ablası annesinin telefonundan aradı. Daha telefonu açmadan küçük kızım 'abla eve gelme babam annemi öldürdü, seni de öldürecek' diye bağırmaya başladı. Boğazını kestim. Kurban keser gibi öldürdüm."