Canikli öyle bir şey dedi ki...

Canikli öyle bir şey dedi ki...

AK Parti'den Nurettin Canikli Kılıçdaroğlu hakkında sert konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekilliri Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş ile Belma Satır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni öncesi Genel Kurul'da yaşananlara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Nurettin Canikli, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın İç Tüzük kitapçığını fırlatmasını eleştirerek; "CHP'nin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyoruz. Bu iş planlayarak yapmışlardır" dedi.

Basın toplantısında basın mensuplara açıklamalarda bulunan AK Partili Grup Başkanvekilleri, Engin Altay'ın kitapçık fırlatmasını eleştirdi. 

Nurettin Canikli, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir şey yaşandığını belirterek; "CHP'nin yatpığı bu hareketi şiddetle kınıyoruz. Bu iş planlayarak yapmışlardır. Bunların başında Kılıçdaroğlu var, figüranları ise vekilleridir. AK Parti olarak umarız CHP, olağanüstü genel kurultayında sonra sağ duyulu davranmaya başlar" diye konuştu.
 
Öte yandan Canikli, bir basın mensubunun "TBMM Başkanı Çiçek üzgün müdür" sorusu "Elbette üzgündür. TBMM Başkanı Cemil Çiçek gereğini yapacaktır" diye yanıt verdi.