Çankırı Barosunda en yüksek oyu Erkan Köroğlu aldı

Çankırı Barosunda en yüksek oyu Erkan Köroğlu aldı

Çankırı Barosu 14. Genel Kurulu 3 adaylı seçime sahne oldu. Av. Erkan Köroğlu, Av. Mustafa Deniz ve Av. Serbay Gider'in aday olduğu yarışı göğüsleyen Erkan Köroğlu oldu. Erkan Köroğlu 34, Mustafa Deniz 27, Serbay Gider 5 oy aldı.Adliye...

Çankırı Barosu 14. Genel Kurulu 3 adaylı seçime sahne oldu. Av. Erkan Köroğlu, Av. Mustafa Deniz ve Av. Serbay Gider'in aday olduğu yarışı göğüsleyen Erkan Köroğlu oldu. Erkan Köroğlu 34, Mustafa Deniz 27, Serbay Gider 5 oy aldı.

Adliye Sarayı toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Av. H. Doğan Berçin yürüttü. Yönetim Kurulu Başkanı Av. Erkan Köroğlu uzun tuttuğu 2012-2014 yılları faaliyet raporunda sosyal etkinlikten dış ilişkilere, mesleki gelişmeden iller ve ülkeler arası ziyaretlere, spor etkinliğinden iftar verilmesine, aileler arası kaynaşmadan kazandırılan sosyal tesise, mesleki dayanışmadan ilçelere sağlanan avukat odalarına kadar bir dizi çalışmaları gözler önüne serdi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu raporları kabul edildikten sonra adayların seçim konuşmalarına geçildi.

ADAYLAR BİRLİK DEDİ

İlk konuşmayı yapan Av. Erkan Köroğlu, ailesi gibi gördüğü baro üyelerine elinden geleni yaptığını belirterek akıl, yürek ve vicdanını ortaya koyarak hizmet verdiğini ifade etti.

Av. Mustafa Deniz, "Birlik olmaya ihtiyacımız var. Bir ayrıştırma var. Birlik yok, adalet yok. Bizim sorunumuz biz olmak. Düşünülen binalarda içine sokulacak insana ihtiyacımız var." dedi.

Av. Serbay Gider de gerilimi eleştirerek sükunete ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Yapılan seçimler sonunda yönetim kurulu asıl üyeliklerine Ali Eraslan, Şaban Ferhat Uysal, Berivan Çiğdem Bilici, Mustafa Tarhanacı, Serdar Kantar, Melih Kapusuz; üst kurul delegeliğine ise Mustafa Karagülle ile Dilaver Erdoğan seçildi. CİHAN