Canlı yayında zina tartışması

Canlı yayında zina tartışması
Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında bir programda tartışılan ''çok eşlilik'' konusu, gergin dakikalar yarattı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan Sibel Üresin, yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

AYM'nin imam nikahı kararını değerlendiren Üresin, 'Bu karar çok eşliliğin önünü açmak gibi algılanırsa bu yanlış bir şey. Dini nikah ile resmi nikahın ayrılması bu ülkede büyük bir karmaşaya yol açıyor. Dolayısıyla bunun bir çatı altında toplanması gerekiyor. Bu çok eşliliğin önünü açmaz' dedi.

'ÇOK EŞLİLİK OLSUN'

Üresin, daha önce defalarca yaptığı, 'Çok eşlilik olsun' açıklamasını yineleyince Tahir Sarıkaya ile arasında gergin anlar yaşandı.

'ZİNA SUÇ OLMALI'

Sibel Üresin konuyu zinaya getirdi ve 'Ülkemizde zina suç değil. Bir çok ünlü bu karara tepki gösterdi. Bu ülkede zinanın suç olmamasına neden tepki gösterilmiyor? Şu an üniversiteye giden, gayrimeşru ilişki yaşayan, kürtaj olan genç kızlarımızın neden hiç bir ünlü sesi olmuyor? Zina bu ülkede suç olmalı. Bir erkek devletin onaylamadığı bir ilişki yaşadığında bunun erkeğe ve kadına bir yaptırımı olması gerektiğini düşünüyorum. Devlet insanların ahlakına karışmalıdır' şeklinde konuştu.