Cansız bedenini kız arkadaşı buldu

Cansız bedenini kız arkadaşı buldu

Coğrafya öğretmeni evinde kız arkadaşı tarafından ölü bulundu.

Çorum’da özel bir dershanede coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Çağlar Ulaş Kara, evinde kız arkadaşı tarafından ölü bulundu.

Çorum'da 29 yaşındaki coğrafya öğretmeni Çağlar Ulaş Kara, evinde ölü olarak bulundu. Özel bir dershanede öğretmenlik yapan Kara'dan haber alamayan kız arkadaşı B.K. (24), Kara'nın yaşadığı eve gitti. Kapıyı uzun süre çalmasına rağmen açılmaması üzerine B.K., yan binadan erkek arkadaşının balkonuna geçti. Daha sonra evin içerisine giren genç kız, Çağlar Ulaş Kara'nın yerde yattığını gördü. Çığlık atarak evin karşısında bulunan kahvehaneye koşan genç kız yardım istedi. Vatandaşlar durumu hemen 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelensağlık ekipleri ise Kara'nın öldüğünü tespit etti.

Erkek arkadaşının ölüm haberini alan B.K. ise fenalaştığı esnada olay yerine bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerindeki ilk incelemenin ardından Cumhuriyet Savcısı'nı olay yerine çağırdı. Olay yerinde ilk incelemenin ardından Kara'nın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.