• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 13 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 8 °C
KAYSERİ'DE EMNİYET'E BOMBALI SALDIRI
Açlık sınırı asgari ücrete fark attı
Polis 2. aracın peşinde !
Terörist kamerasından PKK kampı
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

CAS, 3 ismi ifade vermeye çağırdı

CAS, 3 ismi ifade vermeye çağırdı
Cornu’nun duruşmada bulunmasını isteyen CAS; Arıboğan ve Helvacı’yı da yüzleşmeye çağırdı..
13 Şubat 2012 Pazartesi 13:39

F.Bahçe’nin başvurusu üzerine UEFA Müfettişi Cornu’nun 22 Mart’taki duruşmada bulunmasını isteyen CAS; Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı’yı da yüzleşmeye çağırdı...

Fenerbahçe Kulübü Avukatı Emin Özkurt, Sarı-lacivertli kulübün 22 Mart'ta yapılacak CAS'taki duruşmasında UEFA Başmüfettişi Pierre Cornu ile Futbol Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyeleri Lufti Arıboğan ve İlhan Helvacı'nın da ifade vereceğini açıkladı.

CAS davasında takip ettikleri strateji ve gerçekleştirdikleri müracaatlar neticesinde, CAS'dan Cornu'yu, Arıboğan'ı ve Helvacı'yı duruşmada ifade vermeye çağırması yönünde karar çıkarttıklarını ifade eden Özkurt, "Duruşma günü söz konusu kişiler mahkemede hazır bulunmak üzere davet edilmiş bulunmaktadırlar. Sayın Arıboğan ve Sayın Helvacı, Sayın Cornu'nun ifadelerinin yanlış olduğunu, gerçeği yansıtmadığını belirtmiş ve hatta çeşitli platformlarda buna karşı yasal haklarını kullanacaklarını, dava açacaklarını belirtmişlerdi. Şu güne kadar ne biz, ne de Türk spor kamuoyu bu yönde bir girişimlerini görmedik. Böyle önemli bir konuda, kendileri ile ilgili böyle ciddi iddialarda bulunan bir kişiye hiçbir hukuki girişimde bulunmamaları üzerine biz kendileri için harekete geçtik ve CAS'dan her üçü hakkında ifadeye çağırılmaları yönünde karar çıkarttırdık" dedi.

Avukat Özkurt, söz konusu durumu adı geçen kişiler bakımından bir fırsat olarak gördüğünü belirterek, "Bize göre bu gelişme Sayın Arıboğan ve Sayın Helvacı açısından önemli bir fırsattır. Bugüne kadar gerçek dışı olduğunu belirttikleri bir görüşme içeriği hakkında, Sayın Cornu ile karşı karşıya gelmelerini ve gerçeklerin tüm çıplaklığıyla ortaya çıkıp, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hangi gerekçelerle Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edildiği hususunun aydınlığa kavuşması bakımından da ayrıca mühimdir" diye konuştu. (Milliyet)

3880
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 14 yorum yapıldı.
  • dogrumisafir14 Şubat 2012 Salı 11:16

    SIZ KIM DAVAYI KAZANMAK .
    EY FENERLILER BOS GIDIP BOS GELMEYIN .
    ETKINER HEKIMINIDE ALIN GELIN ODA BU SAATAN SONRA ORDA ISI KALMAZ

    BeğendimBeğenmedim
  • fb lileri bitirecegiz diyen ...misafir14 Şubat 2012 Salı 09:51

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.

    BeğendimBeğenmedim
  • fb lileri yakinda bitirecegiz...misafir14 Şubat 2012 Salı 01:25

    anadolu toprklarinda yakin hic bir fb li kalmayacak...cunku hepsinin soyunu kaziyacagiz....sivas....

    BeğendimBeğenmedim
  • Başlığa dikkat ))misafir13 Şubat 2012 Pazartesi 22:44

    İlk baktığınızda size neyi anımsatıyor..Fahiş'den uefa ya karşı büyük atak ))

    BeğendimBeğenmedim
  • ahandamisafir13 Şubat 2012 Pazartesi 22:39

    lütfü ile helvacı artık 6 ay bulanık yaparlar.hiç akıllarından geçmedi Fenerbahçenin avukatlarının bu işi yakalayıp bunları yüzleştirmeye çağırtacaklarını.lütfü,helvacı ne oldu?renginiz soldu.

    BeğendimBeğenmedim
1191826135DİĞER YORUMLAR
  • 1
  • 2
  • 3
MANŞETLER
Köprüyü uzmanlar incelendi !Dünyanın en şaşırtıcı 7 deniz canlısıKaza sonucu keşfedilen icatlarYanlış uygulama sizi sakat bırakabilir !Saç dökülmesine karşı kesin çözümTTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKETO balkonlarda çocuklar vardı...İran'dan şok İNCİL açıklamasıEgemen Bağış: Oğlum bak git !Yiğit Bulut'un yeni işi belli oldu
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim