Çaycuma Diyanet-senin Organizasyonu Başarıyla Sona Erdi

Çaycuma Diyanet-senin Organizasyonu Başarıyla Sona Erdi

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğinin Ankara’da yapılan Din Hizmetleri Bilgi Testi (DHBT) sınavlarına gidecek olanlar için düzenlediği “Birlikte Gidelim“ organizasyonu başarıyla sona erdi.

- Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğinin Ankara’da yapılan Din Hizmetleri Bilgi Testi (DHBT) sınavlarına gidecek olanlar için düzenlediği “Birlikte Gidelim“ organizasyonu başarıyla sona erdi.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe temsilcisi Kenan Tunç başkanlığında, iş yeri temsilcisi Zekeriya Kamit ve 48 kişiyle Çaycuma şehir merkezinden hareket eden Diyanet-Sen otobüsü Ankara sabah saatlerinde ulaştı. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç yolculara yaptığı konuşmada böyle bir organize yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “Öncelikle bizlere güvendiğini ve Diyanet-Sen’le yolculuk yapmayı tercih ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizler zaten imam Hatipli olmakla bu hayatta en güzel yolu seçmişsiniz. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizin bu güzel yollara girmenize vesile olan anne babalarınızı ve bütün yakınlarınızı yürekten tebrik ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyorum. Vefat etmiş olanlar için birer fatiha okumanızı rica ediyorum. Bugün bir sınava gidiyorsunuz. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Bu sınavda kazanmak ta var kaybetmek te. Sonuçta Allah herkesin rızkını bir şekilde verecektir. Şunu unutmayalım ki bu dünyada asıl önemli kulluk sınavını kazanmaktır. Allah hepimize bu büyük sınavı kazanmayı nasip eylesin. Tekrar hepinize başarılar diliyor, gelecek bütün neticelerin hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum. Yolculuğumuz hayırlı olsun” dedi.

Sabah namazını Hacı Bayram Camii'nde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile birlikte kılan Çaycuma ekibi namazın ardından Kızılay Güvenpark’a hareket etti. Güvenpark’tan sınav yerlerine dağılan adaylar öğle namazında Kocatepe Camii'nde buluşarak ardından camide kılınan öğle namazının ardından dönüş yolculuğu başladı. Başkan Tunç, yolculuk sonunda yaptığı konuşmada bütün yolculara teşekkür ederek: “Sizlerle yolculuk yapmak güzeldi. Haklarınızı helal ediniz. İnşallah bu yolculuğumuz hayırlara vesile olur. Sonuçların hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çaycuma Diyanet-Sen’le güzel bir yolculuk yapan adaylar da böyle güzel bir organize yaptıkları için ilçe temsilcisi Kenan Tunç’a teşekkür ettiler.

ÇAYCUMA DİYANET-SEN'İN ORGANİZASYONU BAŞARIYLA SONA ERDİ

ÇAYCUMA DİYANET-SEN'İN ORGANİZASYONU BAŞARIYLA SONA ERDİ

ÇAYCUMA DİYANET-SEN'İN ORGANİZASYONU BAŞARIYLA SONA ERDİ