Çaycumada Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Çaycumada Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde polis, uyuşturucu ve madde bağımlılılarına karşı metruk binalarda arama yaptı. Esrarla yakalanan 4 kişiden 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, 1'i serbest bırakıldı.İlçe Emniyet Müdürlüğü...

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde polis, uyuşturucu ve madde bağımlılılarına karşı metruk binalarda arama yaptı. Esrarla yakalanan 4 kişiden 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, 1'i serbest bırakıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve madde bağımlılarının özellikle akşam saatlerinde mesken tuttuğu ilçedeki metruk binalara baskın yaptı. Gruplara ayrılan polislerin, belirledikleri binalar ve alanlarda yaptıkları baskınlarda şüpheli kişilerin üzerleri arandı ve kimlikleri kontrol edildi.

Çay Mahallesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde durumlarından şüphelenilen 3 kişinin üzerinde arama yapıldı. 24 yaşındaki H.U'da 13 gram esrar bulundu. H.U. ile arkadaşları 23 yaşındaki C.K. ve 20 yaşındaki E.T.B. gözaltına alındı. H.U.'nun, esrarı içmek için E.E.C.'den aldığını söylemesi üzerine bu kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen 4 kişiden H.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 3 kişi uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı. Polisin geç saatlere kadar süren operasyonunda başka suç unsuruna rastlanmadı.

FOTOĞRAFLI

ÇAYCUMA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 GÖZALTI

ÇAYCUMA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 GÖZALTI

ÇAYCUMA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 GÖZALTI