Cem Küçük ''tutuklanacak gazeteciler listesi'' verdi

Cem Küçük ''tutuklanacak gazeteciler listesi'' verdi

Cem Küçük: "Erdem Gül hapisteyken Erhan Başyurt, Ahmet Hakan, Tarık Toros ve Eyüp Can'ın dışarıda olması skandal"

"Casusluk" suçlamasıyla tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün ifadesinin sürdüğü saatlerde "Can Dündar tutuklanmalı" diyen Star yazarı Cem Küçük, bugünkü (28 Kasım 2015) nüshasında "tutuklanması gereken gazeteciler" listesi verdi.

Yazısında "Can Dündar'ın tutuklanması çok haklı" başlığını kullanan Cem Küçük, Erdem Gül'ün tutuklanmasının yanlış olduğunu söyleyerek, "Erdem Gül tutuklu iken Ahmet Hakan’ın, Eyüp Can’ın, Erhan Başyurt’un, Tarık Toros’un dışarıda olması büyük skandaldır" dedi.

Cem Küçük, yazısını "Peki Nazlı Ilıcak ve Ahmet Hakan gibi sırf Tayyip Erdoğan düşmanlığından FETÖ işbirlikçiliği yapmış tipler ne olacak? Batı standartlarında onların hakkı medeni ölümdür. Marjinal kuytu köşelerde sürünmektir. Ilıcak göbek attığı program hariç şu an zaten medeni ölüdür. Ahmet Hakan’ın aynı hale düşeceğini zaman içinde göreceğiz" ifadeleriyle bitirdi.

Cem Küçük, şöyle dedi: 

"17-25 Aralık sürecinde sırf Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak adına FETÖ’nün oyuncağı haline gelmemiş çok çok az gazeteci kaldığını görürüsünüz. O zaman Ahmet Hakan Coşkun başta olmak üzere 17 Aralık sürecinde tüm FETÖ işbirlikçisi olan gazetecilerin de hukuken tutuklanması gerekir. Gül bunlar kadar örgüte angaje değildi. Erdem Gül tutuklu iken Ahmet Hakan’ın, Eyüp Can’ın, Erhan Başyurt’un, Tarık Toros’un dışarıda olması büyük skandaldır. Ki bu saydıklarımdan Coşkun hariç üçü zaten terör örgütü üyesidir.

(...)

Ekrem Dumanlı gibi azılı çetecileri zaten saymıyorum. Onların çeteci Ali Fuat Yılmazer’den hiç farkı yok. Onlar zaten yakalanıp tutuklanmalı ama Erdem Gül gibi isimlerin tutuklanması olayı sulandırır.

(...)
 
Peki Nazlı Ilıcak ve Ahmet Hakan gibi sırf Tayyip Erdoğan düşmanlığından FETÖ işbirlikçiliği yapmış tipler ne olacak? Batı standartlarında onların hakkı medeni ölümdür. Marjinal kuytu köşelerde sürünmektir. Ilıcak göbek attığı program hariç şu an zaten medeni ölüdür. Ahmet Hakan’ın aynı hale düşeceğini zaman içinde göreceğiz...