Cenazede şok detay !

Cenazede şok detay !

Kocasını aşığına öldürten Yurdagül Şimşek, ailesiyle timsah gözyaşları döktü.

Kahramanmaraş'ta bir fabrikada işçi olarak çalışan Ökkeş Şimşek, geçen 8 Şubat'ta eşi ve 3 çocuğuyla birlikte Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki babasını ziyarete gitti.

Ertesi gün eşi için kayıp başvurusunda bulunan Yurdagül Şimşek, eşinin son olarak, uzaktan akrabası da olan ve Kahramanmaraş'ta servis şoförlüğü yapan Mustafa Tuna ile birlikte evden ayrıldığını söyledi. Polisin izine ulaşamadığı Ökkeş Şimşek, 2 hafta sonra geçen salı günü Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki bir piknik alanında tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Yurdagül Şimşek'in ifadesine göre Mustafa Tuna'nın Kahramanmaraş'tan Nurdağı'na gitmesini olağan dışı bulan polis, ikiliyi gözaltına aldı. 

'KARDEŞİM BUNU HAK ETMEDİ'
 
Sorgusunda Mustafa Tuna ile ilişkisi olduğunu, eşi Gaziantep'e gittiklerinde bu durumu öğrenince tartıştıklarını anlatan Yurdagül Şimşek, durumu sevgilisine anlattığını söyledi. Evli ve 5 çocuk babası Mustafa Tuna ise konuşma bahanesiyle evden aldığı Ökkeş Şimşek'i, ensesinden vurarak öldürdüğünü anlattı.
 
KATİL CENAZEYE DE KATILMIŞ

 
Mustafa Tuna'nın, cesedin bulunmasının ardından şüphe çekmemek için Ökkeş Şimşek'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduğu da belirlendi. İki sevgili ile Mustafa Tuna'ya yardım eden Orhan A. ve Ali A. tutuklanırken, babaları mezara, anneleri ise cezaevine giren Seher (12), Elif (9) ve İrem (5) büyük şok yaşadı. aşk cinayetine kurban giden Ökkeş Şimşek'in ağabeyi Süleyman Şimşek, "Bu cinayetin içinde eşinin de olduğunu duyunca dünya başımıza yıkıldı. Kardeşimin acısını daha da arttırdı. Kardeşim gece gündüz çocuklarının nafakası için çalışan ve bunların hiçbirini hak etmeyecek bir insandı" dedi.