Çerkeslerin Acı Günü

Çerkeslerin Acı Günü

Bandırma Kuzey Kafkasya Kültür Derneği ve Kafkas Dernekleri Federasyonu üyesi ünlü Çerkes emekli öğretmen Erol Beygiret (75) uzun süre tedavi gördüğü Bursa Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

- Bandırma Kuzey Kafkasya Kültür Derneği ve Kafkas Dernekleri Federasyonu üyesi ünlü Çerkes emekli öğretmen Erol Beygiret (75) uzun süre tedavi gördüğü Bursa Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

Çevresinde hayırseverliği ile tanınan, Bandırma'da ve uzun yıllar Almanya’nın Berlin eyaletinde öğretmenlik yapan ve yüzlerce öğrenci yetiştiren ünlü çerkes beyi, evli 2 çocuk babası Erol Beygiret'in Yeni Sığırcı Köyü'ndeki cenaze namazına Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler Adapazarı, Düzce, Eskişehir ve Bandırma Kuzey Kafyasya Dernekleri Başkan ve yöneticileri ile Kafkas Dernekleri Federasyonu temsilcileri katıldı. Beygiret’in cenazesi öğle namazına mütakiben kılınan cenaze namazı sonrasında yenisığırcı köyü mezarlığına defnedildi.

ÇERKESLERİN ACI GÜNÜ

ÇERKESLERİN ACI GÜNÜ