Cesedi 2 aydır aranıyor !

Cesedi 2 aydır aranıyor !

Sevgilisi tarafından öldürülen kadının cesedi 2 aydır henüz bulunamadı.

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN CESET ARIYORLAR

Polis ekipleri, katil zanlısı Abbas K.'nın cesedi bıraktığı Seyrek Mahallesi Kalkıç mevkindeki dere yatağında arama yaptı. Ancak cesede ulaşamadı. Yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen Gülşen Süzen'in cesedinin bulunamaması, acılı aileyi ikinci defa yaraladı. Cesedin bulunmasını bekleyen aile, iddiaya göre polis ekiplerinin hava şartları nedeniyle bölgedeki arama çalışmalarına ara vermesi nedeniyle, kendi imkanlarıyla arama yapıyor. Dere yatağını boydan boya arayan aile, kızlarının cesedini bulmak için yağmur çamur demeden çabalıyor.

"CESEDİ BİZ ARIYORUZ"

Gülşen Süzen'in kardeşi Gülcan Bayrakdar, "Abbas K. savcılıktaki ifadesinde ‘Bir okulun bahçesinde otomobilim içerisinde boğup öldürdüm. Buraya, Seyrek’e getirip derenin kenarına bıraktım’ diyor. İkinci ifadesinde ‘Dereye attım’ diyor. Üçüncü ifadesinde de ‘Derede su olduğunun bile farkında değilim’ diyor. Ayrı ayır çelişkili ifadeler veriyor. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Ablamın cesedini arıyoruz kendi koşullarımız imkan verdiğince. Her gün gelip arıyoruz yağmur çamur demeden. Kaç gün oldu, bir gelişme yok. Belki deredeki suyun üstüne çıkar, kıyıya gelir, belki bir köpek kenara çekmiştir diye bir umut cesedi arıyoruz. Ama ceset 2 aydır ortada yok. İnsanlar ölüyor, gömülüyor ve mezarında dua okunuyor. Biz baş salığı bile daha kabul edemiyoruz. Jandarma, ‘Bizim bölgemiz olan tarafı aradık, taradık, bulamadık’ dedi. Şimdi emniyetten haber bekliyoruz. Tekrar arattıracağız. Ama ablamın katil zanlısı Abbas K., cesedi buraya nasıl attıysa, gelecek kendi elleriyle ablamın cesedini buradan çıkaracak. Yoksa bu işin sonu bitmeyecek’’ dedi

BABA TEKRAR TATBİKAT İSTİYOR

Acılı baba Mehmet Süzen ise "Buranın bir bölümü jandarmaya, bir bölümü polise ait. Karakol komutanı ile konuştum. Burada polis arama yapmış ama hava şartları nedeniyle kısa bir arama yapmışlar. Sonra tekrar arayacağız demişler. Ama 3 hafta geçti, arayan soran yok. Şimdi ben tekrardan tatbikat istiyorum. Tatbikatta ben babası olarak bir de teyzesi bulunsun. Bizden bir şey gizlemesinler. İzmir emniyetinden yardım istiyorum’’ dedi.

"DİDİK DİDİK ARANMASI GEREKİYOR"

Detaylı aramanın yapılmadığını ileri süren Gülşen Süzen’in kardeşi Murat Süzen, ''Emniyet burada arama yapmış ama pek aranmışa benzemiyor. Sadece bu derede küçük bir alanda arama yapmış. Biz bile bu alandan daha çok arama yaptık. Bu derenin komple iş makineleri ile aranması lazım. Burası bataklık gibi bir yer. Sazlık alan. Her yerin didik didik aranması gerekiyor. Zanlı Abbas K.'nın avukatı savcılığa başvurmuş, 'ceset ortada yok, müvekkilim tutuksuz yargılansın' diye. Hem cinayeti itiraf ediyor hem de tutuksuz yargılanmak istiyorlar. Bu nasıl iş" diye konuştu.