Çeşme'de akılalmaz olay !

Çeşme'de akılalmaz olay !

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, üzerinde uyudukları dubanın denize sürüklenmesi sonucu iki kişiden haber alınamıyor.

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde 35 yaşındaki Çınar Gürses ile arkadaşı Serdar Yalçın, üzerinde uykuya daldıkları dubanın bağlı bulunduğu halatlardan kurtularak denize sürüklenmesi sonucu mahsur kaldı. Cep telefonundan yardım isteyen iki arkadaşın kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Çeşme Alaçatı'daki bir beach club'ta barmenlik yapan Çınar Gürses ile İstanbul'dan kendisini ziyarete gelen arkadaşı Serdar Yalçın, dün öğle saatlerinde denize girdi. İki arkadaş daha sonra plajda kıyıya bağlı dubaların üzerine çıkıp burada uykuya daldı. Ancak duba, iddiaya göre bağlı bulunduğu halatlardan kurtulup denize sürüklendi. Bir süre gözlerini açan iki arkadaş kendilerini denizin ortasında buldu. Çınar Gürses, kıyıdaki arkadaşlarını cep telefonuyla arayarak yardım istedi. 

577fedbe18c7730194cbb7e1.jpg

İhbar üzerine, kıyıyı az da olsa görebildiğini söyleyen Gürses ve Yalçın için Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Ancak saatler geçmesine karşın Gürses ile arkadaşına bir türlü ulaşılamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, üzerinde uyudukları dubanın halattan kurtulup denize sürüklenmesiyle mahsur kalan Çınar Gürses ile arkadaşı Serdar Yalçın'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Edirne'de yaşadığı öğrenilen Gürses'in çalışmak için bir süre önce Çeşme'ye geldiği belirtildi. Kayıp iki kişiyle en son saat 12.30'da telefon bağlantısının kurulduğu, fakat daha sonra bağlantının kesildiği belirtildi. Yenileriyle değiştirilen eski dubaların, plajın başka bölgesine konulduğu, bir bölümü karada, diğer bölümü ise denizde olan dubalarda genellikle iş yorgunluğunu atmak isteyen çalışanların vakit geçirdiği, bu dubalarda uyuyan Çınar Gürses ve arkadaşı Serdar Yalçın'ın sürüklendiği sırada bölgede kimse olmadığı için fark edilmediği iddia edildi.

Bu arada Gürses'in ağabeyi Çetin Gürses'in, yıllar önce Tunca Nehri'nde boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

 

DHA