Çeşme'de yok artık dedirten inşaat !

Çeşme'de yok artık dedirten inşaat !

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı..

Ilıca Mahallesi’ndeki doğa harikası Paşalimanı Koyu’na, Nayman İnşaat tarafından 4 katlı otel inşaatına başlandı. Otelin önüne iskele yapmak için harekete geçildi. Müteahhit Haluk Nayman’a ait şirket, otelle ilgili reklamlarda tesisin “denize sıfır” olduğunu vurguladı. Etrafı tel örgülerle kapatılan kumsal da otelin “özel plaj”ı olarak tanıtıldı. Turizm Bakanlığı belgeli Zero Port Otel isimli tesisin, 2016 yazında hizmete açılması planlandı. Vatandaşlar ise Paşalimanı’nda yükselen inşaata tepkili…

HALKIN PLAJI ÜCRETLİ OLACAK

Sözcü'den Gökmen Ulu'nun haberine göre Çeşmeliler, beldenin 2 katlı geleneksel mimarisine aykırı olarak otelin 4 katlı inşa edilmesini eleştirdi. Kumsalın tel örgülerle çevrildiğini hatırlatan vatandaşlar, “Halkın plajını halka kapatıyorlar. Bu talana birileri dur desin” diyerek yetkililere seslendi.

Nayman İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Bereket ise otelle ilgili olarak, “Biz yasalardan doğan haklarımızı kullanıyoruz. İllegal bir şey yapmıyoruz” açıklamasını yaptı. Bereket, plajı halka kapatmayacaklarını, ücret karşılığı kullanılacak şezlonglar koyacaklarını söyledi.

ERDOĞAN’IN ELİNDEN BAŞARI ÖDÜLÜ ALMIŞTI

Kontek İnşaat’ın ortağı olan Haluk Nayman’a, 2009’da Tayyip Erdoğan tarafından başarı ödülü verildi. Nayman İnşaat yetkilisi Taylan Bereket, Nayman’ın herhangi bir siyasi faaliyetinin olmadığını ifade etti.