Cezaevine sürpriz ziyaret

Cezaevine sürpriz ziyaret

Davutoğlu, 23 Nisan nedeniyle Sincan Çocuk Cezaevi'ne ziyarette bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Regaip Kandili'nde Sincan Çocuk Cezaevi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Regaip Kandili'nde Sincan Çocuk Cezaevi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Çocuklarla sohbet eden Davutoğlu, iyi menemen yaptığını söyleyen bir çocuğa "Ben bir gün gelip senin yaptığın menemeni yiyeceğim" diye söz verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan ve Regaip Kandili sebebiyle Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki gençleri ziyaret etti.

"KENDİ ÇOCUKLARIM İLE SİZİN ARANIZDA BİR FARK YOK"

Cezaevinde kalanlar ile ayak üstü konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bakarız inşallah en kısa sürede evlerinize göndeririz ama. 23 Nisan'dı. İçime sinmedi. Dedim gençleri de göreyim. Ailelerinden uzaktadırlar dedim. Kendi çocuklarım ile sizin aranızda bir fark yok. Sizleri görmeden eve gidip uyumak istemedim. Benim de 18 yaşında oğlum var. Onunla sizin bir farkınız yok. Bundan sonra da sık sık gelip derslerinizi soracağım" diye konuştu.

"MENEMENİ YAP BİR GÜN BEN DE GELİR YERİM"

Cezaevinde kalan Hakan isimli çocuk, "İyi menemen yaparım" deyince Başbakan Davutoğlu, "Vallahi çok severim. Hakan'ın menemenini yiyip de sağ salim çıkan oldu mu? Varsa biz de yiyelim menemeni yap bir gün. Ben de gelir yerim" dedi.

Şiir okuyan bir çocukla Başbakan Davutoğlu, tokalaşırken cezaevinde kalan bir kaç kişi de türkü söyledi.

"İZMİR'E GELDİĞİNİZDE SİZE BİR KAHVE YAPALIM SİZİ KİM ÇEKEMİYORSA FALINA BAKALIM"

Cezaevinde kalan birinin ailesi ile telefonda görüşen Başbakan Davutoğlu'na görüştüğü kişinin ailesi, "İzmir'e geldiğinizde size bir kahve yapalım sizi kim çekemiyorsa falına bakalım" demesi üzerine Başbakan Davutoğlu gülerek "olur" dedi.

"CEZAEVİNDEKİ BÜYÜK SALONA LİG TV'Yİ BAĞLAYALIM"

Futbol maçlarından bahseden Başbakan Davutoğlu'na hükümlü ve tutsaklar, "Lig Tv yok" deyince Başbakan Davutoğlu, "Cezaevindeki büyük salona Lig TV'yi bağlayalım" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "Yarın sabah hepinize sıfır eşofmanlar gelecek. Bugün ani geldim yoksa yanımda getirecektim" dedi.