Chp Genel Başkan Yardımcısı Bingöl:

Chp Genel Başkan Yardımcısı Bingöl:

"Hep uyardık ama her olumsuzluğun karşısında net bir duruş sergiledik ve her seferinde biz haklı çıktık"

TEKİRDAĞ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Hep uyardık ama her olumsuzluğun karşısında net bir duruş sergiledik ve her seferinde biz haklı çıktık." dedi.

Bingöl, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 1,5 ay önce başlattıkları yerel yönetimler ve eş güdüm toplantıları kapsamında kentte geldiğini belirtti.

Türkiye'nin çok zor günlerden geçtiğini ileri süren Bingöl, artık televizyonları açmak, gazeteleri ellerine almaktan bile çekindiklerini kaydetti. Bingöl, yeni bir acı haberle sarsılacakları kaygısıyla içleri kan ağlayarak gündemi takip ettiklerini dile getirdi.

İktidarın bozulan dış politikadan, terör olaylarından ve bozulan her şeyden sorumlu olduğunu savunan Bingöl, şunları söyledi:

"Biz CHP olarak 14 yıllık süre içerisinde sorumluluğumuzun bilincinde hareket ettik. Milli iradeye saygı gösterdik. Bize verilen anamuhalefet görevini layıkıyla yaptık. Hep uyardık ama her olumsuzluğun karşısında net bir duruş sergiledik ve her seferinde biz haklı çıktık. Dönüp onlar yanıldıklarını, aldatıldıklarını, kandırıldıklarını söylediler, o kandırıldıkları her konuda CHP'nin net çözüm önerileri vardı ama her seferinde ellerinin tersiyle ittiler."

Toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.