• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 15 °C
  • Adana : 17 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
AB'ye vizesiz seyahatte umut ışığı
Lapa lapa kar yağdı !
Erdoğan: Kürtaj bir cinayettir !
Hatay HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

CHP Hatay'da kongre öncesi deprem, yönetimler görevden alındı

CHP Hatay il yönetimi başta olmak üzere Antakya, Samandağ ve İskenderun ilçe yönetimleri görevden alınırken, yerlerine beşer kişiden oluşan mütevelli heyetleri atandı.
13.02.2012 20:37

CHP Hatay il yönetimi başta olmak üzere Antakya, Samandağ ve İskenderun ilçe yönetimleri görevden alınırken, yerlerine beşer kişiden oluşan mütevelli heyetleri atandı.
Görevden alınan İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun yerine eski il başkanlarından Ertuğrul Gün, Antakya Merkez İlçe Başkanlığı'na Dr. İbrahim Yaman, Samandağ İlçe Başkanlığı'na Muti Saitoğlluları, İskenderun İlçe Başkanlığı'na Corc Basus’un atandığı öğrenildi.
Ayrıca, eski yönetimlerin belirlemiş olduğu bütün delegelerin iptal edilmesi için ilçe seçim kurullarına yazı yazıldığı ve olumlu sonuç alındığı, dolayısıyla yapılan delege listelerinin geçersiz sayıldığı da alınan bilgiler arasında yer aldı.

MİLLETVEKİLİ ERYILMAZ: KARAR BİRİLERİNİ ÖTEKİLEŞTİRMEK İÇİN ALINMADI
Yönetimlerin görevden alınmasının ardından bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, MYK’nın bu kararı almayı uygun gördüğünü, ancak bu kararın, birilerini ötekileştirmek adına alınmadığını söyledi.
Parti menfaatleri gözönüne alınarak bu kararın verildiğini aktaran Milletvekili Eryılmaz, tabanın bütünlüğünü sağlamak ve tabanın isteğini gözönüne alarak bu kararın verildiğini, kongre sürecinde partinin bu kararla birlikte daha da güçleneceğini söyledi.

CİHAN

91
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
AK Parti'de ''Şahin'' krizi !Cem Uzan değil mi o ?Fazla yağlarınızdan kurtulunKabe'de bile F.Bahçe!Patron işkencesi !Başbakan'dan özür bekliyorlarAcun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...''Bugünkü sistem Erdoğan'sız kriz üretir''Memur zammında 42 TL'lik kriz !Dehşetin böylesi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim