Chp’den Terörle Mücadeleye Destek Mesajı

Chp’den Terörle Mücadeleye Destek Mesajı

Ülkenin tarihinin en acılı günlerini yaşadığını ifade eden CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, "Terör örgütlerinin başarıya ulaşması mümkün...

Ülkenin tarihinin en acılı günlerini yaşadığını ifade eden CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, "Terör örgütlerinin başarıya ulaşması mümkün değildir ve mücadele sonuna kadar devam ettirilmeli" dedi.

Siyasi çalışmalar kapsamında partisinin Çankırı teşkilatını ziyaret eden CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, terörle etkin mücadele mesajları verirken, bölge halkının da korunup kollanması gerektiğini vurguladı.

CHP'nin her platformda başkanlık sistemini kabul etmediğinin altını çizdiğini anlatan Sındır, CHP'nin temel insan hakları, yargının bağımsızlığı ve tam demokrasiye inandığını kaydetti.

Yeni bir anayasa yapmak yerine anayasada var olan bazı maddelerin düzenlenmesi gerektiğini dile getiren Sındır, "Darbe hukukundan gelen değişiklikleri yaparak, daha özgürlükçü, daha demokratik, barışçıl bir cumhuriyeti bu ülkede yaratılan tahribatı düzeltebilmek adına temel amaçlarımızdandır" diye konuştu.

Sındır, CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı'dan kentin sorunlara ilişkin de bilgi aldı.