CHP'li İnce'den erotik mesajlar

CHP'li İnce'den erotik mesajlar

CHP'li Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddialar Ankara'yı karıştırdı...

Uzun süredir Ankara kulislerinde dolaşan iddia ortaya çıkan yeni belgelerle yeniden güçlendi. Taciz ve hakaret iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın, kendisine cinsel birliktelik teklif eden CHP'li Muharrem İnce'den davacı oldu. Savcılıkça hazırlanan soruşturma dosyasında İnce'nin, taciz mesajları gönderdiği, kabul etmeyince de müştekinin hakarete uğradığı iddia ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Yaloca Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddialar Ankara'yı karıştırdı. Ankara'da uzun süredir konuşulan iddialara ilişkin savcılık belgeleri ise Ensonhaber'de yayınlandı. Savcılık tarafından hazırlanan soruşturma dosyasındaki iddialara göre CHP'de fahri olarak görev alan bir kadın kızının okul sorunu için İnce'den yardım ister. O dönem Milli Eğitim Komisyonu'nda görev alan İnce, kadının isteği üzerine devreye girer ve sorun çözülür.

İNCE İNCE KUR DÖNEMİ!

Bu tanışıklığın ardından CHP'li kadın ile Muharrem İnce ile zaman zaman buluşur ve dertleşir. İşte bu buluşmalarda İnce, yaşadığı ailevi sorunlardan bahseder ve müştekiye dert yanar. Yaklaşık bir yıl süren bu tanışıklığın ardından İnce, müştekinin cep telefonuna "Yalova'dan geliyorum. Abazayım. Koru Zambak Apartmanı 1 Numaraya gel" mesajı gönderir.

TEKLİF KABUL EDİLMEYİNCE HAKARET BAŞLAR

Bu mesaj ikili arasını açar ve telefonda tartışma başlar. İnce bunun üzerine kadına "kaç para istiyorsun fahişe" diyerek telefonu kapatır.  İkilinin arasındaki hakaret ve mesajlaşma bununla da kalmaz. İddiaya göre Muharrem İnce, her defasında kadını cep telefonundan gönderdiği mesajlarla taciz eder.

SAVCILIK: YETERLİ DELİL VAR

Şikayet üzerine hakerete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce hakkında fezleke hazırlayarak Meclis Başkanlığı'na iletilmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderdi. Haberde, yayınlanan belgeler ıslak imzalı değil. O belgelere göre savcılık, "Cep telefonu mesajı ve mail yoluyla cinsel taciz ve hakaret." iddiasıyla hazırlanan dosyada, kamu davası açılması için yeterli delil ve emare bulunduğu belirtilerek fezleke hazırladı.