Çiçekdağı İlçesinden Kızılaya Kan Desteği

Çiçekdağı İlçesinden Kızılaya Kan Desteği

Kırşehir Kızılay Temsilciliğin’den Çiçekdağı’na gelen Kızılay Kan Toplama aracında Çiçekdağı Belediye Başkanlığı önünde Çiçekdağı halkı ve belediye personeli kan bağışında bulundu.

- Kırşehir Kızılay Temsilciliğin’den Çiçekdağı’na gelen Kızılay Kan Toplama aracında Çiçekdağı Belediye Başkanlığı önünde Çiçekdağı halkı ve belediye personeli kan bağışında bulundu.

Çiçekdağı Belediye Başkanı ve Çiçekdağı Kızılay Başkanı İsmail Deniz, “ Hayattaki en önemli ve en büyük zenginlik sağlıktır. Üretilemeyen tek şey ise kandır. Hiçbir teknolojik alet ile kan üretilememekte, sadece insan vücudu kan üretebilmektedir.

Bugün burada belki de kime niçin kan verdiğini bilmeyen çalışanlarımız ve vatandaşımız, verdiği bir ünite kan ile belki de bir insanın hayatını kurtaracak. Çok önemli bir bağış bu. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın duyarlı olması, yarın bir gün olumsuz bir durumun kendi başına da gelebileceğini düşünerek kan bağışı kampanyasına katılımını istiyoruz Hem sağlık hem de insanlık açısından önem arz eden kan bağışı konusunda Kızılay’ a elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz ve vermeye de devam edeceğiz “ dedi.