Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Başbakan Davutoğlu, Erzincan ve Tunceli'de. Davutoğlu, Tunceli'de Alevi açılımı paketini açıklayacak. (Erzincan-Tunceli)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da çeşitli temaslarda bulunacak. (Antalya)- HDP Eş Genel...

POLİTİKA

- Başbakan Davutoğlu, Erzincan ve Tunceli'de. Davutoğlu, Tunceli'de Alevi açılımı paketini açıklayacak. (Erzincan-Tunceli)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da çeşitli temaslarda bulunacak. (Antalya)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Bursa il kongresine katılacak. (13.00 - Bursa)

GÜNCEL

- AK Parti Eyüp, Esenler ve Beyoğlu ilçe kongreleri yapılacak. Kongrelere; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’ın katılması bekleniyor. (12.00/14.00/16.00 - İstanbul)

- CHP İstanbul Gençlik Kolları, Gezi Parkı’nda Fransa, Belçika, ABD, Tunus, İsrail, Filistin ve İngiltere’den direniş hareketlerinin genç liderleri ile birlikte basın açıklaması yapacak. (11.00 - İstanbul)

- BBP İzmir İl Teşkilatı tarafından “Çözüm süreci mi, bölünme süreç mi?” Konulu panel düzenlenecek. Panele Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak. (11.00-İzmir)

SPOR

- Süper lig'de 10. Hafta G.Birliği-K.Karabükspor, T.Konyaspır-G.Antepdpır, Eskişehirspor-K.Erciyesspor ve Beşiktaş-Kasımpaşa maçlarıyla devam edecek. (13.30/16.00/19.00)

- PTT 1.Lig'de 10. hafta maçlarına devam edilecek.

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN