• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3325
  • Altın
  • 651,49
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Cim-bom'a Sabri müjdesi!

Cim-bom'a Sabri müjdesi!
Galatasaray'da teknik direktör Rijkaard, Sabri'yi ilk 11'de düşünüyor.
24 Şubat 2010 Çarşamba 09:27

Sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Galatasaray’da üst üste sevindirici gelişmeler yaşanmaya başladı. 23 Aralık 2009’da Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu, önceki gün takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Sarı-Kırmızılı oyuncu, dün takım arkadaşları izinli olmasına rağmen Florya Metin Oktay Tesisleri’nde idman yaptı.

Bu antrenmanda Jo’nun yanı sıra diğer sakatlar Baros, Kewell ve Gökhan Zan’ın da bulunduğu öğrenilirken, Sabri’nin Atletico Madrid karşısında 18 kişilik kadroya alınması kesinleşti. Ancak bugün yapılacak taktik provanın ardından Rijkaard’ın Sabri konusundaki son kararını vereceği ve genç futbolcunun ilk 11’e göz kırptığı öğrenildi.

Kanattaki sıkıntıyı çözecek

Forma şansı bulması halinde, 18 ay süren sakatlığının getirdiği formsuzluk nedeniyle hücumda etkili olamayan Uğur Uçar’ın yerine görev alıp, Keita ile beraber sağ kanadı toparlaması beklenen Sabri, hocasına “Hazırım” mesajı göndermeyi de ihmal etmedi.

Yıldızlar da geri dönüyor

Sabri’nin ardından sırasıyla Baros ve Kewell’ın da takıma katılması bekleniyor. Bu iki yıldız döndüğünde büyük bir forma rekabeti yaşanacak gibi görünüyor.

Raşit Altun

Mini Yorum

Bu maça yedek başlamalı


Rijkaard’ın, Galatasaray’a en büyük katkılarından biri de hiç kuşkusuz Sabri Sarıoğlu’dur. Hollandalı çalıştırıcı, Sabri’de zaten var olan ama bir türlü kullanmasını beceremediği yeteneklerini devreye soktuğu gibi, genç futbolcuyu sevimsiz kılan agresif tavırlarını da törpüledi. Sakatlığından sonra görüldü ki, Sabri Galatasaray’ın en önemli futbolcularından biriymiş. Yerine oynayan Uğur o bölgenin gerçek oyuncusuyken, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bir türlü kendini toparlayamadı. Sabri döndüğü zaman kendini muhtemelen kulübede bulacaktır. Ancak, bu kadar uzun bir sakatlıktan sonra Sabri’nin ilk maçına ilk 11’de başlamasını doğru bulmuyorum. Kadroya alınırsa yedek oturtulmalı. İhtiyaç halinde sahaya sürülmeli. Bu yaklaşım, aynı zamanda Uğur’un kaybedilmemesi için de önemlidir.

Hamit Turhan

Kendisi isterse, oynamalı

Sabri Sarıoğlu kariyerindeki en etkili futbolunu bu sezon sakatlanana kadar oynamıştı. Sezona iyi başlayan ve öyle devam eden Sabri’nin iyi futbolu, önünde oynayan Keita’nın da performansını artırmıştı. Yaşadığı çok ağır sakatlıktan sonra bu sezon takıma dönen Uğur ise zaman zaman iyi oynasa da vasatı aşamadı. Atletico Madrid karşısında Sabri ‘Oynarım’ derse, oynatılmalı.

Çabuk ve süratli olan Sabri, etkili Atletico forvetlerine karşı zorlanmaz. Sezon içerisinde olduğu gibi Keita’nın da performansını artırır. Uğur’un ağır sakatlık geçirdiği sağ dizinde Beşiktaş maçında aldığı darbe nedeniyle yaşadığı bir sorun var. Genç futbolcu dinlendirilebilir. Bitmek bilmeyen enerjisiyle ‘maç eksiği’ açığını rahat kapatabilecek olan Sabri, sağlam ise oynamalı.

Raşit Altun

Fanatik

845
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim