- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 12 °C
Cimbom'da De Jong iddiası

Galatasaray'ın, Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong'u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde, Galatasaray ve Juventus'un, Nigel de Jong için kulübü Manchester City ile görüştükleri öne sürüldü.
Bir süredir forma şansı bulamayan ve kulübü ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan 28 yaşındaki orta saha oyuncunun takımdan ayrılmak istediği belirtilirken, Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ise futbolcusunun satılmasına karşı çıktığı öğrenildi.
Bunun üzerine Manchester City'nin, Galatasaray ve Juventus'un De Jong'u transfer etmek için yaptıkları teklifleri geri çevirdiği vurgulanırken, İngiliz kulübünün, sözleşme yenilememesi halinde Hollandalı futbolcuyu sezon sonunda satabileceği ifade edildi. (Milliyet)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere 3 yorum yapıldı.
artık 10 yabancı ile oynarsın............
BeğendimBeğenmedimsacmalama kardesım melo defansıf orta saha o olmasın takım aksar..hucumcumus ıstıyor..al lincoln mısımovıc gibi adamlarıda aksa..BİLMEDEN KONUSMAYIN! ama de jong 8-9 milyon gıbı bır ucrete alınırsa de jong-melo-selcuk 3 lüsü dünya capında bır orta saha olur benden soylemesı ! onların yanına abdul kader keita one de elmander baros herkesı parcalarız
BeğendimBeğenmedimmelo çok iyi bir oyuncu ama 13m.euro etmez bize hücumcu lazım o parayı hücuma yönelik orta sahalarda harcayalım
BeğendimBeğenmedim