Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında

Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında

ADANA'da 'yan bakma' yüzünden çıkan kavgada öldürülen 23 yaşındaki Tibet Alp'in katil zanlılarından 17 yaşındaki Umut K. yakalanırken, cinayet anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.Merkez Çukurova İlçesi'nin Yurt Mahallesi'nde...

ADANA'da 'yan bakma' yüzünden çıkan kavgada öldürülen 23 yaşındaki Tibet Alp'in katil zanlılarından 17 yaşındaki Umut K. yakalanırken, cinayet anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Yurt Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 17 yaşındaki O.A., Toros Mahallesi'ndeki Hayalpark'ta dolaşırken tanımadığı bir grupla ters bakma yüzünden tartıştı. Tartışma sırasında 3 genç O.A.'yı dövdü. O.A., uzaktan akrabası olan Tibet Alp, 21 yaşındaki Yakup Eksik ve 19 yaşındaki Mehmet Özgün'e haber verip yardım istedi. Tibet Alp ile arkadaşları O.A.'yı da yanlarına alıp, olayın yaşandığı parka giderek beklemeye başladı. Bir süre sonra O.A.'yı dövenler de olay yerine gelip, otomobilden inmek isteyen O.A. ile arkadaşlarına tabancayla ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan Tibet Alp hayatını kaybederken Yakup Eksik ile Mehmet Özgün de tedaviye alındı.

VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan cinayetle ilgili çalışma başlatan polis saldırıyı gerçekleştiren grup arasında bulunduğu belirlenen Umut K.'yı gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Umut K., olay sırasında kuru sıkı tabancayla ateş ettiğini ileri sürdü. Güvenlik kamerasında olay sırasında gruba ateş ettiği belirlenen 2 kişinin daha arandığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI