Cinayeti kanlı iç çamaşırı çözdü !

Cinayeti kanlı iç çamaşırı çözdü !

Çekmeköy'de cesedi bulunan kişinin katil zanlısı arkadaşı çıktı.

Çekmeköy’de iki ayrı ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri cinayeti şüphelinin kanlı iç çamaşırından çözdü. Ömerli’de, cesedi bulunan A.A’yı öldürenin arkadaşı S.İ., olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerince yakalanah S.İ., cezaevine götürüldü.

Ömerli Mahallesi’nde 28 Mayıs 2014’de  saat 01.24 sıralarında 20’li yaşlarda üzerinde kan lekeleri bulunan bir erkeğin akaryakıt istasyonuna geldiği ihbarını alan Jandarma harekete geçti. Kısa sürede adrese giden ekiplerin bulduğu,  üzerinde kan lekeleri olan S.İ yaklaşık 2 buçuk saat önce tanımadığı 3 kişi tarafından darp edildiğini ve şahısların karanlıktan faydalanarak kaçtığını anlattı. S.İ. şikayetçi olmaması üzerine nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’na bilgi verildikten sonra Jandarma tarafından Gebze’de oturan babası Y.İ’ye teslim edildi.

Olayın ardından aynı tarihte saat 08.00 sıralarında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na Ömerli Mahallesi Elmapınar Mevkiinde bir ceset bulunduğu ihbarı geldi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Kocaeli Darıca’da oturan A.A’ya ait olduğu tespit etti.

Aynı gün üzerinde kan lekeleriyle bulunan S.İ’nin de aynı yerde oturduğu değerlendiren Jandarma ekibi, Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan arama kararı çıkarttı. Harekete geçen Jandarma ekipleri S.İ’nin evinde yaptıkları arama sırasında, üzerinde kan lekeleri olan iç çamaşırı buldu. Çamaşır, kan lekelerinin A.A’ya ait olup olmadığının tespiti için kriminal laboratuvara gönderildi.

Sürdürülen soruşturma sırasında Jandarma, A.A ve S.İ’nin ortak arkadaşı olduğu belirlenen T.P.’nin de bilgisine başvurdu. T.P. ifadesinde S.İ. ve A.A’yı Ömerli Mahallesi’ne kendisinin götürdüğünü, giderken birlikte bonzai kullandıklarını, oraya niçin gittiklerini bilmediğini ancak S.İ. ve A.A’yı bıraktıktan sonra kendisinin evine döndüğünü söylediği belirtildi.

Bu sırada kriminal laboratuvara gönderilen S.İ’ye ait iç çamaşırında bulunan kan lekelerinin A.A’ya ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri S.İ’yi yakalamak için çalışma başlattı. 4 ay süren takip ve istihbari çalışmalar neticesinde S.İ. 19 Eylül 2014 günü saat 09.30 sıralarındaAtaşehir Kayışdağı semtinde yakalandı. S.İ. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak MaltepeCezaevine konuldu.