Cinsel ilişki teklif edip, parasını çaldılar

Cinsel ilişki teklif edip, parasını çaldılar

Konya'nın Ereğli ilçesinde 46 yaşındaki çoban, kendisine cinsel ilişki teklif eden 2 kadının parasını çaldığını iddia etti.

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde koyun otlatan 46 yaşındaki çoban Fahrettin Çay, yanına yaklaşan 2 kadının, cinsel ilişki teklif edip, sarılarak cebindeki 3 bin 850 lira para ile 23 bin 850 liralık çeki aldığını iddia etti.

Olay, dün saat 21.40 sıralarında Barbaros Mahallesi Karaman yolu kenarında meydana geldi. 3 çocuk babası Fahrettin Çay, koyun otlattığı sırada iddiaya göre, yanına gelen 2 kadın iddiaya göre cinsel ilişki teklif edip sarıldı. Fahrettin Çay da kabul etmedi. Kadınlar yanından uzaklaştıktan sonra cebinde bulunduğunu öne sürdüğü 3 bin 850 lira para ile 23 bin 850 liralık çekin çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

Fahrettin Çay, 1.5 yaşındaki oğlunun Ankara'da bir hastanede kalp ameliyatı için hayvanlarını kesime verdiğini, bunun karşılığında aldığı para ve çekin çalındığını söyledi. Polis, Çay'ın verdiği eşkale göre, para ve çeki aldıkları ileri sürülen kadınları aramaya başladı.

DHA